Ziemassvētku egļu ceļš Rīgā sāksies ar objekta «Ieej svētkos» atklāšanu

Ceturtdien, 4. decembrī, plkst. 17.00 Brīvības bulvāra un Elizabetes ielas krustojumā atklās akciju sabiedrības ''LNK Industries'' veidoto un pilsētai dāvināto vides objektu ''Ieej svētkos'', kas būs viena no festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' ekspozīcijas eglēm. Līdz ar šī objekta atklāšanu jau no 5. decembra Rīgā būs skatāma festivāla piecu gadu jubilejas vides objektu ekspozīcija, kurā šogad eksponēti ap 80 vides objekti – egles.

Objekta ''Ieeja svētkos'' atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, AS ''LNK Industries'' pārstāvis, kā arī SIA ''ArkiLED'' pārstāvis Deniss Kiseļovs.  

''AS ''LNK Industries'' Rīgai un tās iedzīvotājiem festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' ietvaros dāvina vides objektu ''Ieej svētkos!'', kas sastāv no egles un alejas noformējuma Brīvības bulvārī. Objekta mākslinieks ir Visvaldis Asaris.

Vides objekta Egles konstrukcija uzstādīta sadarbībā ar AS ''Latvijas tilti''.  Tā dekoratīvo un apgaismes tehnisko izpildījumu ir izstrādājis un veic AS ''LNK Industries'' gaismas sadarbības partneris uzņēmums SIA ''ArkiLED''. Svētku Egles apgaismojumā izmantotas 6000 spuldzītes, bet 300 metru garajā alejā – 1 100, kas ražotas tepat Latvijā. Savukārt dekoratīvajā Egles noformējumā zaļumu virtene sasniedz 1 kilometra garumu. Objekts visā savā krāšņumā iemirdzēsies vakarā, priecēdams ikvienu arī ar dinamisku gaismas joslu, kas noteiktā laika periodā mainīs alejas krāsu gammu. Vides objekta galvenā elementa – Egles - tehnisko projektu izstrādāja un metālkonstrukciju izgatavoja ''LNK Industries'' grupā ietilpstošais uzņēmums SIA ''TTS'' (Transportation Technology Systems).

Vides objekts ''Ieej svētkos!'' tika godalgots Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta organizētajā festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' projektu atlases konkursā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71818495sec.