Rīgā sāk darboties slidotavas un slēpošanas trase

Šogad Rīgā iekārtotas vairākas ziemas aktīvās atpūtas vietas - slēpošanas trase un slidotavas, lai rīdzinieki un pilsētas viesi varētu atpūsties svaigā gaisā, sportojot tepat pilsētā. Iedzīvotājiem būs pieejamas septiņas Rīgas pašvaldības finansētas slidotavas, kuras varēs izmantot bez maksas, kā arī divas slēpošanas trases.

Jau otro gadu Rīgas publiskā mākslīgā ledus slidotava no 3. decembra darbosies Spīķeru kvartālā starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielām. Slidotavas darba laiks ir katru dienu no plkst 10.00 līdz plkst. 22.00. Visiem apmeklētājiem slidotava pieejama bez maksas. Tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbosies arī nomas punkts.

Aktīvi atpūsties būs iespēja arī Uzvaras bulvārī  15, kur darbosies ziemas aktīvās atpūtas parks, kurā būs iespēja gan slidot, gan slēpot. Tajā izveidota vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā iespējams slēpot gan klasiskajā solī, gan slidsolī. Savukārt tie, kuri dod priekšroku slidošanai, varēs izmantot arī slidotavu. Gan slēpošanas trasi, gan slidotavu apmeklētāji ar savu inventāru varēs izmantot bez maksas, taču būs pieejama arī inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām. Parkā darbosies arī inventāra serviss un kafejnīca. Detalizētāka informācija par ziemas aktīvās atpūtas parka darba laiku un inventāra nomu pieejama  interneta vietnē www.uzvarasparks.lv .

Dabīgā ledus slidotavas, ja būs atbilstoši laika apstākļi, gaisa temperatūra zemāka par 00,  darbosies arī pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra ''Laimīte'' Sarkandaugavas ielā 24. Arī tur būs iespēja slēpot, ja būs sniegs. Sporta centrā būs pieejams arī slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Sīkāka informācija mājas lapā www.laimite.lv. Dabīgā ledus slidotavas būs arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā, Kleistu ielā 14, pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas, Maskavas ielā 273. Jau no 1. decembra  slidot iespējams pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas Andreja Saharova ielā 35, kā arī un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas, Parādes ielā 5c.

Informācija par slidotavām un slēpošanas trasēm, to adresēm un darba laiku pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv sadaļā ''Aktuāli''.

Rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs pieejamas arī divas maksas slidotavas, kuras darbosies Mežaparka atpūtas kompleksā ''Sniega Parks'' un Atpūtas kompleksā ''Lido''.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45332098sec.