Ēdienu piegādei liels pieprasījums – LIDO paplašina piegādes teritoriju

Jau kopš 14.novembra LIDO atjaunoja pirms trīs gadiem pārtraukto ēdienu piegādi uz mājām. Pirmajā mēnesī, lai pārliecinātos par pieprasījumu, ēdienu piegāde bija pieejama tikai Rīgas Vidzemes priekšpilsētā, taču jau no 15.decembra ēdienu piegādes reģions tiek paplašināts, aptverot visu Rīgas centru. Pasūtījumu skaits ar katru dienu pieaug. 2015.gada sākumā ir plānots aptvert visu Rīgas teritoriju, arī Pārdaugavu.

''Jau pirmā mēneša laikā ēdienu piegādes pakalpojumam novērots liels pieprasījums. Acīmredzot mūsdienu apstākļos cilvēki novērtē iespēju ieekonomēt laiku un pasūtīt uz mājām vai biroju kvalitatīvu mājas ēdienu, kurš gatavots izmantojot Latvijas produktus. Pasūtījumus veic gan privātpersonas, gan korporatīvie klienti, kuri mūsu ēdienus izvēlas gan pusdienām, gan korporatīvajiem pasākumiem. Pasūtījumi tiek veikti gan LIDO ēdienu piegādes mājas lapā, gan pa telefonu. Vispopulārākā ēdienu izvēle no klasiskajiem LIDO ēdieniem ir kartupeļu salmiņi un vistas gaļas kotletes, savukārt no salātiem populārākie ir Cēzara un biešu salāti. Lielāko pasūtījumu skaitu saņemam pusdienas laikā, no 12.00 - 13.00 kā arī pēc darba laika no 17.00 - 18.00. Visaktīvāk cilvēki ēdienu pasūta ceturtdienās, piektdienās un brīvdienās. Saņemam labas klientu atsauksmes par to, ka arī piegādātais ēdiens ir augstas kvalitātes, garšīgs un atbilstošā temperatūrā. Ņemot vērā klientu vēlmes, paplašinām ēdienu piegādes teritoriju aptverot arī Rīgas centru un jau nākamā gada sākumā plānojam piedāvāt ēdienu piegādi visā Rīgā, arī Pārdaugavā,'' uzsver Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētāja.

Jau iepriekš ziņots, ka lielākais ēdināšanas uzņēmums LIDO no 14.novembra ir paplašinājis biznesu un atjaunojis ēdiena piegādi. Piegādes ēdienkartē iekļauti LIDO klientu iecienītākie produkti – gaļas un zivju ēdieni, dažādas piedevas un mērces, kā arī zupas, salāti, dzērieni, saldie ēdieni un konditorijas izstrādājumi. LIDO piedāvātie ēdieni ir dabīgi un svaigi, turklāt gatavoti no Latvijā audzētiem produktiem.

Pasūtījumu iespējams veikt mājaslapā www.lidopiegade.lv vai pa bezmaksas tālruni 80005436 (8000 LIDO). LIDO ēdienu piegāde tiks nodrošināta katru dienu no plkst. 11.00 līdz plkst. 20.00.

Par AS LIDOLIDO

dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskajā ēdināšanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju, kurā ir pārskatāma ēdienu pagatavošana, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  Rīgā šobrīd darbojas deviņi LIDO bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Atpūtas centrs un tā restorāns, kā arī nesen atvērtais bistro LIDO Domina Shopping), viens LIDO bistro Tallinā. LIDO struktūrā ietilpst arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1000 darbiniekus. Plašāk par uzņēmumu: www.lido.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95804095sec.