Rīgā galvenais Jaunā gada sagaidīšanas pasākums būs 11.novembra krastmalā

Rīdzinieki un pilsētas viesi laipni aicināti uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu 11. novembra krastmalā, kas risināsies no 31. decembra plkst. 21.00 līdz 1. janvāra plkst. 3.00. Pasākuma apmeklētāji varēs baudīt īpaši sagatavotu kultūras programmu ar mūziķu, populāru grupu un dīdžeju priekšnesumiem, vērot svētku uguņošanu, apmeklēt krastmalā izvietotās tirdzniecības vietas un kopā ar saviem draugiem un ģimeni svinēt svētkus.

No plkst. 21.00 svinību apmeklētāji varēs ļauties rokenrola ritmiem Pita Andersona grupas pavadībā, klausīties grupu ''Ryga'' un vērot Andžeja Grauda bungu skolas grupas ''Plaukstas'' priekšnesumu. Īsi pirms pusnakts krastmalā uzstāsies postfolkloras grupa ''Iļģi''. Tieši gadu mijā 11. novembra krastmalā būs svētku uguņošana, ko tiešraidē varēs vērot arī LTV1 un LTV7 kanālos. Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies grupu ''Labvēlīgais tips'' un ''Keksi'' muzikālā priekšnesuma pavadībā. Vēlāk klātesošie varēs dejot un līksmoties kopā ar dīdžejiem Arti Volfu un Egonu Reiteru.

Omulīgākai svētku gaisotnei pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie ugunskuriem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgus ēdienus un dzērienus.

Lai nodrošinātu jauku gaisotni svētku norises vietā, ikviens aicināts ievērot sabiedrisko kārtību un drošību. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija.

Svētku izjūtu Vecgada vakarā un arī pēc pusnakts būs iespēja baudīt ne tikai 11. novembra krastmalā, bet arī Vecrīgā, kur darbosies Ziemassvētku tirdziņi. Doma laukumā Jaunā gada sagaidīšanas pasākuma programmā valdīs jautrība, joki, būs iespēja minēt tautas ticējumus, liet laimes, klausīties muzikālus priekšnesumus, bet pēc pusnakts dejot dīdžeja Toma Grēviņa pavadībā. Līvu laukuma tirdziņā būs Jaunā gada sagaidīšanas ''Rockabilly balle'' kopā ar Pitu Andersonu un grupu ''The Swamp Shakers'', notiks arī dažādi konkursi un atrakcijas, kā arī uguns šovs. Savukārt Esplanādē muzicēs dīdžejs Guntars Simanovičs.

Gan pirms gadu mijas, gan Jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt arī festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' 74 vides objektus, kā arī atpūsties sportiskā gaisotnē, apmeklējot Spīķeru slidotavu, kas darbosies līdz pat plkst. 2.00 naktī.

31. decembrī un 1. janvārī Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

Gadu mijas pasākumus atbalsta Rīgas dome.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76711202sec.