Ko gaidīt no izstādes «Balttour 2015»?

Jau pavisam drīz, no 6. līdz 8. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies Baltijā lielākais tūrisma notikums – 22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus ''Balttour 2015'', kas vienkopus pulcē labākos nozares profesionāļus un ik gadu atklāj jauno tūrisma sezonu reģionā. Ikviens interesents ir aicināts baudīt izstādes lielisko atmosfēru, uzzināt karstākos jaunumus un iegādāties izdevīgākos ceļojumus Latvijā, Baltijā un visā pasaulē!

Travelnews.lv sazinājās ar tūrisma aģentūru pārstāvjiem, lai noskaidrotu, kāpēc izstāde ir apmeklēšanas vērta.

Tūrisma aģentūra ''Laimtūre'' pārstāve Evita Redoviča par izstādes apmeklēšanu stāsta, ka izstādes laikā katrs ceļotājs varēs atrast savai gaumei, prasībām un finansēm atbilstošu ceļojumu, jo piedāvājumu klāsts būs patiešām liels- gan tuvie, gan tālie ceļojumi, aviotūres un ceļojumi ar autobusu, individuālie un ceļojumi grupās, SPA atpūta, kāzu ceļojumi un daudz kas cits. Par savu dalību, ''Laimtūre'' atklāj, ka aģentūrai ir sagatavotas jaunas un aizraujošas programmas gan aviotūrēm, gan ceļojumiem ar autobusu, kas noteikti ieinteresēs ceļotājus. Papildus tiks piedāvāts arī visu pārējo ''Laimtūres'' piedāvājumu klāstu par labākām cenām nekā parasti. ''Mums būs sagatavoti īpaši pārsteigumi ceļotājiem, sākot ar mūsu jaunajām programmām, ko papildinās speciālas cenas, ko piedāvāsim izstādes laikā. Lielākais pārsteigums būs lielā izloze, kuras laikā mūsu klientiem būs iespēja laimēt ceļojumu 2 personām. Sīkāku informāciju varēs iegūt Balttour izstādes laikā, pienākot pie mūsu stenda,'' aicina ''Laimtūres'' pārstāve Evita Redoviča.

Ceļojuma aģentūras ''Estravel Latvia'' izpilddirektore Anta Jokste aicina cilvēkus apmeklēt izstādi, lai apskatītu un iegādātos speciālos ceļojumu piedāvājumus. ''Ceļojuma aģentūras Estravel Latvia'' piedāvājums būs ļoti plašs. ''Mūsu stendā varēs iegādāties gan izdevīgos komplektētos ceļojumus, gan aviobiļetes uz eksotiskiem galamērķiem,'' stāsta Anta Jokste. Ceļojuma aģentūras izpilddirektore A.Jokste atklāj, ka ''Estravel Latvia'' vizuāli spilgtajā stendā varēs iegādāties izdevīgas prāmja ''Tallink'' biļetes uz Stokholmu. ''Mūsu aģentūras stends atradīsies pašā centrā, tā kā garām nevarēs paiet,'' stāsta Anta Jokste.

Tūroperatora ''Alida Tūrs'' valdes loceklis Juris Cīrulis ir pārliecināts, ka izstādi ir jāapmeklē tiem, kuri vēlas iepazīties ar jauniem piedāvājumiem un akcijām. Izstādē ir iespēja izzināt 2015.gada tūrisma nozares virzienus un jaunumus. ''Izstādi noteikti ir jāapmeklē, lai apskatītu ''Alida Tūrs'' piedāvājumu,'' piebilst Juris Cīrulis. Tūrisma operatora ''Alida Tūrs'' stendā, izstādes laikā, varēs uzzināt par jaunāko piedāvājumu no ''Alida Tūrs''. ''Mūsu šī gada jaunums ir Rodas sala, kas tūrisma rokasgrāmatās dēvēta par Vidusjūras apgabala vērtību,'' stāsta J. Cīrulis.





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.178442sec.