Izstādē savu piedāvājumu prezentēs vīnu darītava «Vējkalnietis» un Latvijā lielākais dienlilliju dārzs

Izstādes apmeklētāji varēs ne tikai nobaudīt gardus, mājās ražotus vīnus no vīnu darītavas ''Vējkalnietis'', bet arī tos iegādāties. ''Balttour 2015'' apmeklētājiem būs iespēja arī pasūtīt savai gaumei atbilstošākos liliju stādus.

Interesenti izstādē varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem gan par mājās darināto vīnu, gan dienlilliju kopšanu un audzēšanu. Tāpat arī varēs iegādāties dāvanu kartes par dažādām summām.

Mājas vīns ''Vējkalnietis'' top no saimniecībā un tuvākajā apkārtnē augošiem augļiem un ogām. Ar rūpīgu roku darbu, vīns top salīdzinoši mazās partijās, izmantojot pirmskara tehnoloģiju. ''Vējkalnieša'' vīniem netiek pievienoti sulfīti un citi ķīmiski dzidrinātāji vai garšas uzlabotāji, tāpat augļu un ogu audzēšanā netiek izmantoti ķīmiskie augu aizsardzības līdzekļi.

Šie vīni ir ieguvuši dažādas godalgotas vietas vīnu konkursos, kā, piemēram, 2014. gadā kādā vīna konkursā balto ceriņu ziedu vīns ieguva 1. vietu eksotisko vīnu grupā.

Apmeklējot vīna darītavu vasaras sezonā, var baudīt ne tikai mājās ražotos vīnus, bet arī apskatīt Latvijā lielāko dienlilliju dārzu ar vairāk kā 980 dažādu šķirņu dienlillijām. Pieejamas gan pasaulē ievērojamāko dienlilliju selekcionāru šķirnes, gan pašu selekcionētas dienlilliju šķirnes.

Labākais laiks dārza apmeklējumam ir dienlilliju ziedēšanas laiks – jūlijs un augusts, kad nelielā pastaigā pa dārzu var ne tikai baudīt šo skaistumu, bet arī, iegādāties dažādas liliju šķirnes. Stādus ir iespējams iegādāties arī mājas lapā. Ziemas sezonā stādus var iegādāties ar ievērojamām atlaidēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4729619sec.