10 iespējas, ko izstādē «Balttour 2015» nevar laist garām

Šodien, 6.februārī līdz 8.februārim, tiek atvērta tūrisma izstāde "Balttour 2015". Ieskaties, kādēļ ir vērts steigties apmeklēt izstādi.

1. Iepērcies gada lielākajā ceļojumu izpārdošanā!

Tikai ''Balttour 2015'' būs visplašākā izvēle un viszemākās cenas tūrisma pakalpojumiem un ceļojumiem uz Eiropu, Āziju un citām pasaules malām. Trīs dienu garumā izstādes dalībnieki prezentēs jaunās tūrisma sezonas karstākos piedāvājumus – šādas cenas ir tikai vienreiz gadā izstādē ''Balttour''! Nāc, izvēlies un iegādājies sev kārotāko ceļojumu izdevīgāk! Īpašos akcijas piedāvājumus skatīt: http://balttour.lv/?link=00100007

2. Dodies garšu ceļojumā pa visu Latviju!

Izbaudīt Latvijas daudzveidību aicina visi Latvijas reģioni, kas izstādē prezentēs sev tik raksturīgo un tūristiem pievilcīgo kolorītu. Nāc uz Ķīpsalu un sajūti katra reģiona garšu – nobaudi Latgales speķi, Kurzemes vīngliemežus, Zemgales ķiploku karameles un īstu mājas torti no Vidzemes! Ikviens ir aicināts baudīt tūrisma svētkus, iepazīt Latvijas daudzveidību un iegādāties ko īsteni latvisku.

3. Uz mirkli kļūsti par kamaniņu braucēju!

Vai esi gatavs Pasaules čempionātam kamaniņu sportā? Siguldas ekspozīcijā apmeklētāji varēs iejusties kamaniņu braucēju lomā, pa nelielu estakādi veicot nobraucienu ar īstām olimpiešu kamaniņām. Sajūti adrenalīnu!

4. Saplāno savu makšķerēšanas sezonu!

Esat neatlaidīgs zvejnieks, dabas mīļotājs vai piedzīvojumu meklētājs? Tad Annejas sala (Andøya) būs īstā vieta, kurp doties! Ar prieku paziņojam, ka pēc vairāku gadu pārtraukuma šogad izstādē piedalās arī Norvēģija, kura prezentēs vienu no lielākajām atpūtas un zvejas bāzēm Ziemeļnorvēģijā – ''NORD Fish''. Ielūkojies tās plašajā pakalpojumu klāstā lieliskām brīvdienām!

5. Esi tuvāk Ēģiptei!

Vai Ēģipte ir viens no taviem kārotākajiem ceļojuma galamērķiem? Tagad Ēģipte ir tuvāk, nekā domāji, jo tā ir kļuvusi par ''Balttour 2015'' partnervalsti. Hallē ''Atklāj pasauli!'' ne tikai uzzināsi jaunākos Ēģiptes tūrisma piedāvājumus, bet arī varēsi ielūkoties tās pieprasītākajos kūrortos, nobaudīt tradicionālos ēdienus, iejusties faraonu tēlā, kā arī baudīt spilgtus ēģiptiešu deju priekšnesumus! Ēģiptes iespaidīgajam stendam paiet garām nebūs iespējams!

6. Izsapņo sapni par pasaku pili!

Jau pie ieejas Izstāžu centrā ikvienu sagaidīs ledū kalta Pasaku pils. Interesentiem būs iespēja nofotografēties ar šo skaisto ledus skulptūru un sajust daļiņu no Ledus skulptūru festivāla, kas šobrīd notiek Jelgavā.

7. Atklāj Īriju kā tūrisma galamērķi!

Pirmo reizi izstādē-gadatirgū ''Balttour 2015'' piedalās Īrija! Apmeklētājiem būs iespēja lauzt stereotipu par Īriju kā peļņas valsti un atklāt to kā lielisku ceļojuma galamērķi – ar senu kultūru, pasakainu dabu un viesmīlīgiem ļaudīm. Īrijas ekspozīcijā varēs baudīt īru deju studijas ''CEILI RUE'' priekšnesumus, turklāt mazākie izstādes apmeklētāji tiks cienāti ar ''Laimas'' saldumiem, bet pieaugušie varēs nodegustēt īru nacionālo liķieri un viskiju!

8. Atklāj pagātni un satiec dinozauru!

Gan lieli, gan mazi izstādes apmeklētāji būs gaidīti Lietuvas stendā, kur Radaiļu viesu nams (Radailiu dvaras) iepazīstinās ar pirmo un vienīgo dinozauru parku Baltijas valstīs. Arī izstāžu centrā būs iespēja satikt dinozauru, kurš rēc, kustās un elpo. Atklāj zudušo pasauli!

9. Satiec bērnu iemīļoto multfilmas tēlu Loti!

Paši mazākie izstādes apmeklētāji būs mīļi gaidīti Igaunijas stendā, kur Lotes mājā viņus sagaidīs Lote no tematiskā ģimenes parka ''Lotes zeme''. Kamēr bērni spēlēsies un fotografēsies ar Loti, vecāki varēs uzzināt par tematiskā ģimenes parka jaunumiem – ''Lotes zemē'' šajā vasarā būs sastopami arī latviešu valodā runājoši Lotes zemes iemītnieki!

10. Izmēģini veiksmi Lielajā loterijā!

Izstādes apmeklētāji ne tikai var iegādāties ceļojumus, bet arī tos laimēt! Ceļojumi uz Tobago, Bangkoku, Rodas salu, Šveici, Vāciju un Holandi vai Igaunijas SPA viesnīcu. Izvēlies un piedalies! ''Balttour 2015'' apmeklētāji loterijā varēs piedalīties, reģistrējot SMS, turklāt piedalīties var gan tie, kas ir iegādājušies biļeti, gan tie, kas izstādi apmeklē ar ielūgumu!

Apmeklē ''Balttour 2015'' un izbaudi neaizmirstamas sajūtas!

Kā zināms, 22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus ''Balttour 2015'' notiks no 6. līdz 8. februārim. To rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Ēģipte – ''Balttour 2015'' partnervalsts.

Partneri: Tūrisma attīstības valsts aģentūra, ''LIVE RIGA'', ''AirBaltic'', Latvijas Ilgtspējīga tūrisma klasteris, Latvijas Darba devēju konfederācija, Diplomātiskais ekonomikas klubs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, ''Avalon Hotel'', ''Esteria'', Krievijas Tūrisma industrijas savienība, ''Travelnews.lv'', ''RATA news'', ''Turizm i otdih'', ''Turbiznes'', ''welcome Rīga'', ''Magistrale'' u. c.

Vairāk par izstādi: www.balttour.lv

Darba laiks:

6. februārī plkst. 10.00–19.00

7. februārī plkst. 10.00–18.00

8. februārī plkst. 10.00–17.00

Uzmanību!

Laiks profesionāļiem – 6. februārī 10.00–13.00

Biļešu cenas:

Profesionāļu laikā – 15 EUR (7. februārī 10.00–13.00)

Pieaugušajiem – 6 EUR

Skolēniem, pensionāriem, invalīdiem – 4 EUR

Ģimenes biļete (2 + 1) – 12 EUR,

ja ir vairāk bērnu – 2 EUR (par katru)

Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!

Seko līdzi arī sociālajos tīklos:

facebook.com/balttour

twitter.com/Balttour

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29583812sec.