Liepāju un tās apkārtni prezentē starptautiskajā tūrisma izstādē «Balttour 2015»

Šajā nedēļas nogalē – no 6. līdz 8. februārim – Rīgā notiks starptautiskā tūrisma izstāde ''BALTTOUR 2015'', kurā Liepājas reģiona tūrisma birojs ar novadu tūrisma informācijas centru darbiniekiem un Karostas cietuma pārstāvjiem prezentēs Lejaskurzemes tūrisma piedāvājumus.

Liepājas stendā akcents tiks likts uz 2015. gada sezonas tūrisma jaunumiem: Liepājas roka mīļotājus iepazīstināsim ar Spoku koku - vizuālu un muzikālu baudījumu Liepājas Jūrmalas parkā, sešus metrus augsta koka veidolā. Liepājas muzejs sagatavojis vērienīgu tematisko izstāde ''Dienvidkurzemes ļaudis, dzīve, darbs'', kas interaktīvā un saistošā veidā stāsta par Dienvidkurzemes lauku laužu savdabību un dzīves ritmu. Iepazīstināsim arī ar uzņēmuma ''Art Soapworks'' piedāvājumu grupām – iespēju izgatavot ziepes. Karostas cietums iepazīstinās ar Escape Room Karosta jeb Karostas slēgto istabu Karostas cietumā un Sajūtu labirintu Ziemeļu fortos. Vasarā plānoti arī dažādi kultūras pasākumi Karostas cietuma pagalmā, tajā skaitā ''Karosta – foto osta'' 5 gadu jubilejas izstāde. Tāpat Liepājas stendā tiks prezentēta šī gada plašā kultūras un sporta  pasākumu programma gan pilsētā, gan novados.

Arī Liepājas novados ir radīti jauni tūrisma objekti, kurus noteikti ir vērts iepazīt: Tā, piemēram, Grobiņa iepazīstinās ar aktīvā tūrisma centra "Kuršu Vikingu apmetne" izglītojošajām iespējām, saimnīcības ''Elčuki'' latviešu ''safari'' piedāvājumu un atjaunoto atpūtas bāzi ''ODS''. Savukārt Priekules novadā šogad papildinātas Krotes un Kalētu senlietu krātuves un radīti jauni vides elementi Kalētu meža parkā ''Priediena''.

Tāpat arī atgādināsim visiem izstādes apmeklētājiem, ka nav labākas vietas atpūtai kā Liepāja un tās apkārtne, jo šeit ko piemērotu var atrast ikviens, turklāt visos četros gadalaikos. Pavasarī Liepāja svinēs savu 390. dzimšanas dienu, kam par godu būs  īpaša kultūras programma. Vasaras dienās Liepājā iespēja baudīt sauli un nesteidzīgu atpūtu plašajā pludmalē ar baltajām smiltīm, savukārt vakarā ļauties īstai vasaras atmosfērai kādā no pludmales kafejnīcām. Liepāja arī izcila vieta aktīvās atpūtas cienītājiem, īpaši ūdenssporta mīļotājiem. Rudenī pēc iespaidīgām vētrām Liepājas pludmalē var lasīt dzintarus), savukārt novembrī plašo kultūras dzīvi papildinās jau pirmie koncerti jaunajā “Lielā Dzintara” koncertzālē.  Ziemas laikā Liepāja pārtop par pasaku ar kārdinošiem piparkūku namiņiem un gaismas eņģeļiem pilsētas ielās. Februārī jau tradicionāli pilsētā rūc motori Eiropas rallija čempionāta posmā ''Rally Liepāja''.

Ikvienam, kurš ''Balttour 2015'' laikā, no 6.līdz 8. februārim, kļūs par  sekotāju sociālajiem tīkliem www.twitter.com/LiepajaTravel un/vai www.facebook.com/LiepajaTravel būs iespēja ne tikai savlaicīgi uzzināt par atpūtas iespējām Liepājā, bet arī tikt pie vērtīgām balvām no Liepājas tūrisma uzņēmējiem. Starp visiem, kas būs kļuvuši par sekotājiem LiepajaTravel sociālo tīklu kontiem laikā no 6.līdz 8. februārim, izlozēsim laimīgos, kuri saņems dāvanu karti Liepājas Olimpiskā Centra Baseins&SPA apmeklējumam 1 personai bez laika ierobežojuma, dāvanu karti 1 dienas elektrovelosipēda īrei no BlueShockBike un dāvanu karti 15 Eiro vērtībā restorānā Barons Bumbier’s vai Čili Pica. Uzvarētāji tiks noteikti pirmdien, 9. februārī!

Starptautiskā tūrisma izstāde ''BALTTOUR'' ir Baltijā nozīmīgākā tikšanās vieta daudzu pasaules valstu tūrisma profesionāļiem, kur veidojas jauni kontakti, tiek plānoti jauni maršruti un stiprināta esošā sadarbība. Liepājas puses tūrisma piedāvājums līdz ar citu Kurzemes novadu aktualitātēm tiks prezentēts Kurzemes Tūrisma asociācijas stendā, kas veidots kā Kurzemes sēta.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14199209sec.