Balttour un partneri izlozē ceļojumus, dāvanu kartes un lidojumu

8.februāra vakarā ar patiesu gandarījuma sajūtu noslēdzās starptautiskā tūrisma izstāde ''Balttour 2015''. 

Lielākā tūrisma izstāde Baltijā, kas notika Starptautiskajā izstāžu hallē Ķīpsala, trīs dienu garumā pulcēja vairākus tūkstošus ceļotgribētājus, tūrisma nozares entuziastus un profesionāļus. 

Izstādē bija jūtama un skatāma profesionāla, izklaidējoša un viesmīlīga atmosfēra. Dalībnieki un organizētāji apmeklētājiem bija sagādājuši daudz pārsteigumus. Bija gan dejas, gan degustācijas, paraugdemonstrējumi, ceļojumu maršruti, kartes un suvenīri. 

Latviska smarža bija jūtama hallē, kur latviešu uzņēmēji prezentēja jaunumus, novadus un iesaistīja apmeklētājus interesantās atrakcijās. Savukārt, uz došanos ceļojumā vilināja halle, kurā tika pārstāvēta karstākie galamērķi Ēģipte, Tunisija, Turcija, Slovākija, Horvātija, un citas valstis. 

"Balttour" apmeklētājiem visgaidītākais notikums viennozīmīgi bija lielā loterija. Apmeklētāji, nopērkot ieejas biļeti vai uzrādot ielūgumu, saņēma loterijas karti, kurā ikviens ''Balttour 2015'' apmeklētājs varēja izmēģināt savu veiksmi lielajā loterijā. Galveno balvu, ceļojumu uz Tobago divām personām, nodrošina tūrisma aģentūra ''Jēkaba ceļojumi''. Veiksme nostājās Līgas Vītolas pusē, kura laimēja šo eksotisko ceļojumu. Ukraine International Airlines dāvāja sertifikātu lidojumam Rīga–Bangkoka–Rīga divām personām, kuru laimēja Kristīne Kalniča. 

Ar lidojumu sertifikātu un ceļojumu uz Tobago laimestu grozs netika iztukšots, jo patīkamas dāvanas bija sagādājuši tūroperators "Laimtūre", "Ozolciems Tūre", "Aza Tours" un viesnīcas ''Estonia Resort Hotel & Spa''. Ceļojumu ''Trīs daiļās kaimiņienes – Vācija, Holande, Beļģija'' divām personām no SIA ''Laimtūre'' laimēja Diāna Pavlovska. Ceļojumu uz Rodas salu divām personām no UAB ''Aza Tours'' saņēma Tekla Vabiščeviča. Dāvanu karti ceļojumam ''Šveices un Austrijas dabas brīnumi''no SIA ''Ozolciems tūre''saņēma Alda Vircavniece . Viesnīcas ''Estonia Resort Hotel & Spa'' dāvanu karti divām personām no AS ''Estonia Spa Hotels'' ieguva Aleksejs Stukacs.

Travelnews.lv sveic veiksmīgos BALTTOUR 2015 loterijas uzvarētājus! 

Tiekamies nākamgad, BALTTOUR 2016! 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14701986sec.