Mīlētāju nedēļa muzejā «Rīgas Jūgendstila centrs»

No 10. līdz 15. februārim muzejā ''Rīgas Jūgendstila centrs'' norisināsies mīlestības tematikai veltīti pasākumi. Apmeklētājiem būs iespēja apgūt vēdekļu valodas pamatus un piedalīties dažādās aktivitātēs. Savukārt, mazākajiem muzeja apmeklētājiem paredzēts īpaši mīļš bērnu rīts.

Visas nedēļas garumā muzejā ''Rīgas Jūgendstila centrs'' viesos īpaši aicināti pāri. Ikvienam būs iespēja apgūt pagātnē mīlētājiem tik svarīgo vēdekļu valodu – kā ar vēdekli pateikt ziņojumus: ''tu man patīc'', ''es gribu ar tevi satikties'' vai, piemēram, ''uzmanīgi, uz mums skatās'' un daudzus citus. 11. februārī plkst. 17.00 aicinām piedalīties prezentācijā par vēdekļu vēsturi un valodu. ''Vēdeklis - tas nav tikai sievišķīgs, skaists aksesuārs. Gadsimtiem ilgi tas ir ticis lietots, lai sūtītu iemīļotajam slepenas ziņas'', stāsta vēdekļu valodas pārzinātāja Laura Aksika. Muzeja apmeklētājus aicinām ņemt līdzi savus vēdekļus.

Ieejas biļete muzejā ''Mīlētāju nedēļā'' īpaša – pārim par vienas ieejas biļetes cenu. Neaizmirstiet paņemt fotoaparātu, jo ikvienam būs iespēja piestāt mīlestības saliņās un iemūžināt mirkli fotogrāfijā.

Savukārt, 15. februārī plkst. 12.00 muzejā ''Rīgas Jūgendstila centrs'' norisināsies Bērnu rīts. Pasākumā ar mīļu un sirsnīgu stāstu, pasaku un rotaļu palīdzību bērniem būs iespēja iepazīt muzeju.

Ieejas biļete pasākumā ''Bērnu rīts'' EUR 2.00. Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 6701061.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82657003sec.