Astor Riga Hotel notiks unikāla koncertprogramma «Viesnīcas stāsts»

Tikai Jums par godu, mūsu daiļās sievietes, tiek organizēts elitāras klases vakars. Šāda formāta koncertprogramma Latvijā notiks pirmo reizi.

Unikāla koncepta vakars ar populāriem mūziķiem un priekšnesumiem, ar īpašiem piedāvājumiem un pārsteigumiem! Par lielisku maltīti vakara ietvaros parūpēsies šefpavārs no Itālijas, īpašs vīnu klāsts un izsmalcinātas uzkodas-tas viss īpašā pasākumā tikai Jums !

Par ekskluzīvo vakara programmu parūpējies uzņēmums Shirokoff.eu, kā apliecinājumu cieņai un mīlestībai Latvijas sievietēm 8.marta priekšvakarā.  Pasākums  paredzēts izsmalcinātības un elegances cienītājiem, tādēļ vietu skaits ir ierobežots- pārdošanā ir tikai 60 ieejas biļetes. Pasākuma gatavošanās process tika turēts ilgā noslēpumā, bet neskatoties uz to, jau šobrīd ir pārdotas  vairāk kā divdesmit biļetes.

Ekskluzīvajā  vakara programmā ''Viesnīcas stāsts'' piedalīsies augsti godājamie Jakovs Rafalsons, Jevgenijs Šurs, Nika Plotnikova un Olga Pīrāgs. Viesus priecēs īpaši specefekti , nepārspējama atmosfēra, un labākās programmas ko piedāvās slaveni Latvijas skatuves mākslinieki. Vakara iestudējums priecēs ikvienas sievietes sirdi-  burvīgā noformējumā  tiks atskaņotas  mīlas balādes, dziesmas un dzejas, kas  sniegs īstu baudījumu dvēselei.

Par lielisku garastāvokli un izsmalcinātiem ēdieniem un labāko vīna izlasi no Itālijas parūpēsies  šefpavārs un vīnzinis no Sardīnijas- Antonio Zucca.

Vakara viesus sagaida īpaši pārsteigumi un iespējas – īpaši romantiski vīrieši varēs aicināt savas mīļotās sievietes ''Astor Riga Hotel'' (www.astorrigahotel.lv) viesnīcas luksus numuriņā, kur sveču gaismā baudīt vakara piedāvāto koncertprogrammu, dzerot labāko dzirkstošo vīnu gultā, kas rotāta ar rožu ziedlapiņām. Vakara viesiem būs unikāla iespēja piedalīties izlozē, kur kāda no daiļā dzimuma pārstāvēm iegūs dāvanā īstu briljantu 200 000 Eur vērtībā!

Koncertprogramma tiks ierakstīta ar labāko aprīkojumu, kam nav analogu. Katrs viesis pēc pasākuma tiks iepriecināts ar dāvanu- blue ray disks kā suvenīrs piemiņai par brīnišķīgo vakaru.

''Viesnīcas stāsts''- tā ir īpaša formāta programma, īpaši viesi, īpaša gaume un humors, kas vīsies ar romantiku, izsmalcinātiem ēdieniem un vīniem, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

''Kāds ir formāts? Dvēselei un mīlestībai nav formāta!''- komentē vakara organizators Andrejs Širokovs.

Pārdošanā ir atlikušas pāris ieejas biļetes, katra no tām ir īpaša, jo to rotā skatuves mākslinieku autogrāfi.

Koncerta norises laiks: 20.00, 6.marts, ''Astor Riga Hotel''

Biļetes cena: 1000 Eur

Informācija par biļešu iegādi un piegādi uz mājām : 25671771, www.shirokoff.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96407795sec.