Baltijas Galda spēļu biedrība aicina uz Starptautiskās Galda spēļu dienas pasākumu Rīgā

Starptautiskās galda spēļu dienas ietvaros jaundibinātā Baltijas Galda spēļu biedrība aicina ikvienu interesentu uz otro oficiālo spēļu dienas pasākumu Rīgā, kas notiks sestdien, 11. aprīlī no pl.10:00 līdz pl.17:00 modes un izklaides centrā Rīga Plaza, zālē pie informācijas centra (blakus ieejai Londona).

Uz spēļu dienas pasākumu aicināts ierasties jebkurš, kuram ir interese iepazīt moderno galda spēļu pasauli un izmēģināt kādu spēli. Šis pasākums ir unikāls ar to, ka piedalīties var ikviens – bez vecuma vai statusa ierobežojuma, jo spēļu piedāvājums aptver gan bērnu, gan pieaugušo spēles, kā arī individuālās un komandu spēles. Tāpat apmeklētājiem nav nepieciešamas priekšzināšanas par spēļu noteikumiem, jo pasākumā piedalīsies galda spēļu eksperti, kuri iepazīstinās ar noteikumiem par interesējošām spēlēm.

''Starptautiskās Galda spēļu dienas pasākumā Rīgā būsim priecīgi pastāstīt un parādīt galda spēļu dažādību un kopīgi izspēlēt dažādas spēles atbilstoši apmeklētāju interesēm, jo spēļu pasaule patiešām ir ļoti plaša, aizraujoša un daudzveidīga. Tā spēj aizraut gan divgadīgu bērnu, gan hipsterīgu jaunieti, gan cienījama vecuma pensionāru. Tādēļ aicinām ikvienu nākt un izmēģināt ko jaunu vai arī paņemt līdzi savu galda spēli, lai izspēlētu to kopā ar jaunu kompāniju!'' aizrautīgi stāsta viens no Baltijas Galda spēļu biedrības dibinātājiem Uldis Žimants.

Spēļu dienas pasākuma ietvaros notiks mini konkursi un turnīri, kuros varēs iegūt balvas. Visas pasākuma aktivitātes apmeklētājiem pieejamas bez maksas.

''Pasākuma ietvaros notiks arī pasaulē populārās galda spēles Carcassonne spēļu diena, ko organizē tās popularizētājs Latvijā portāls Carcassonne.lv,'' papildina Carcassonne Latvija vadītājs Andrejs Mitrofanovs. Tāpat notiks divu kāršu spēļu Android: Netrunner un A Game of Thrones LCG mini turnīri.

Starptautiskā galda spēļu diena (International Table Top Day) tika dibināta 2012. gadā, visā pasaulē vienlaicīgi svinot kopīgu galda spēļu spēlēšanu. Katru pavasari galda spēļu fani organizē spēļu pasākumus, kas 2014.gadā jau pārsniedza 3000 pasākumu 80 pasaules valstīs sešos kontinentos.

Baltijas Galda spēļu biedrība (Baltic Board Game Society) dibināta 2015.gada sākumā ar mērķi popularizēt moderno galda spēļu daudzveidību un spēlēšanas kultūru Baltijas valstīs, kā arī izglītot sabiedrību par galda spēlēm kā interesantu, izklaidējošu un aizraujošu laika pavadīšanas veidu kopā ar ģimeni, draugiem vai paziņām. Biedrības dibinātāji ir Latvijas galda spēļu entuziasti un eksperti, kā arī Baltijas galda spēļu uzņēmuma SIA Brain Games pārstāvji.

Galda spēļu diena Rīgā tiek organizēta sadarbībā ar SIA Brain Games, SIA Rimonne un portālu Carcassonne.lv un modes un izklaides centru Rīga Plaza.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50793791sec.