Rīgas Cirks aicina uz Pasaules Cirka dienām

Jau sesto gadu aprīļa trešajā sestdienā visā pasaulē svin Pasaules cirka dienu. Šogad tā ir sestdiena, 18. aprīlis - īpaša diena visiem, kuri saistīti ar cirka mākslu un kultūru - māksliniekiem, ģimenēm un bērniem, un vienkārši cirka mīļotājiem.

"Cirks - kultūra miljoniem" - šāda devīze raksturo Eiropas Cirku asociācijas (ECA) aktivitātes cirka mākslas popularizēšanā mūsdienu pasaulē. Eiropas Cirku Asociācijā šobrīd apvienojušies 130 pasaules valstu cirki un cirku organizācijas no 29 valstīm , Latviju ECA pārstāv Rīgas Cirks. Eiropas Cirku Asociācijas viens no dibinātājiem ir Vispasaules Cirku Federācija, kuras patronese ir Monako Princese Stefanija.

Rīgas Cirks ir sagatavojis īpašu svētku programmu – sešas izrādes "Pasaules cirka dienas" laikā no 2015. gada 16. līdz 26. aprīlim.

"Pasaules Cirka Diena" ir svētki, kas tiek svinēti visos pasaules cirkos. Pie mums tie būs svētki kopā ar sirsnīgiem bērnu draugiem – cirka akrobātiem, burvju māksliniekiem, klauniem, zirgiem, pūdeļiem, dalmāciešiem, ponijiem, gaili, kaziņām un papagaiļiem!

Jau vienu stundu pirms izrādes sākuma Rīgas Cirks vērs durvis plaši vaļā, lai iepriecinātu savus uzticīgos skatītājus un brīnumainās cirka mākslas pasaules cienītājus ar īpašām aktivitātēm manēžā! Skanēs jautra mūzika, mirgos krāsainas gaismas - žonglieri, akrobāti un klauni aicinās visus savus skatītājus - bērnus un pieaugušos, uz brīdi iejusties cirka mākslinieka lomā un pašiem pamēģināt gan vienlaicīgi mest un noķert dažādus priekšmetus, gan griezt hulahupus un diabolo spoles, gan varbūt kūleņot -ikvienam būs iespēja izmēģināt savus spēkus kopā ar Rīgas Cirka studijas audzēkņiem un profesionāliem cirka māksliniekiem.

Kopš 2015.gada janvāra, kad Monako notika pasaulē vērienīgākais 39. Montekarlo cirka festivāls, iedibinājās lieliska tradīcija , proti, ja esi atnācis uz cirku un tas tev sagādāja prieku, tad nofotografē sevi smaidošu ar sarkano klauna degunu un padalies ar savu labā garastāvokļa selfiju sociālajos tīklos! Lai visiem pasaule kļūst gaišāka un labāka!

Pasaules Cirka Dienās ikviens cirka manēžā varēs ne tikai pamēģināt kā tas ir, būt par cirka mākslinieku, bet arī iemūžināt to, uzņemot savu selfiju. Šogad aicinām cirka skatītājus jautri fotografēties ar sarkanu klauna degunu un selfiju ievietot sociālajos tīklos www.facebook.com/rigacircus un www.facebook.com/circusselfieday.

Pārsteigums! Rīgas Cirks dāvina katram mazajam skatītājam īpašo dāvanu – sarkano klauna degunu!

Rīgas Cirka izrādes ir iestudētas tā, ka tās vienlīdz viegli skatāmas visai ģimenei. Ir padomāts gan par erudītiem pieaugušajiem, gan bērniem, kam cirka apmeklējums varbūt ir pirmā saskarsme ar cirka mākslu. Cirka izrādei nav valodas barjeru, tā domāta ikvienam.

Jums tas ir jāpamēģina un jāredz, ieprieciniet savu ģimeni un draugus - izbaudiet kopā lielisku dienu Rīgas Cirkā!

Izrādes notiks:

18.aprīlī plkst. 13.00
19.aprīlī plkst. 13.00
23.aprīlī plkst. 18.30
25.aprīlī plkst. 13.00
26.aprīlī plkst. 13.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68391418sec.