Radisson Blu Elizabete Hotel aicina atbalstīt labdarības akciju "Walk for Water"

Radisson Blu Elizabete Hotel aicina atbalstīt labdarības akciju "Walk for Water", lai nodrosinātu ar drošu dzeramo ūdeni trūkumā esošus bērnus.

Lai informētu sabiedrību par vienu miljardu cilvēku visā pasaulē, kuriem nav pieejams drošs dzeramais ūdens, Radisson Blu Elizabete Hotel no 2015. gada 22. – 24. aprīlim pievienosies 14 citām Radisson Blu viesnīcām visā pasaulē, tostarp galvenajiem birojiem Mineapolisā, Briselē un Singapūrā, organizējot akciju "Walk for Water", lai atbalstītu starptautisko dzeramā ūdens labdarības organizāciju "Just A Drop".

Trīs dienu laikā, sākot no Zemes dienas, Radisson Blu Elizabete Hotel aicinās visus viesnīcas viesus noiet aptuveni 10 metrus, rokās nesot kannas, kuras būs piepildītas ar ūdeni, tādējādi atspoguļojot ikdienas grūtības, ko savos centienos iegūt drošu dzeramo ūdeni piedzīvo aptuveni miljards cilvēku visa pasaulē. Par katriem 10 cilvēkiem, kuri noies noteikto attālumu, Radisson Blu ziedos līdzekļus, lai ar organizācijas "Just A Drop" starpniecību nodrošinātu vienu bērnu ar drošu dzeramo ūdeni visa mūža garumā.

Radisson Blu cer, ka ar šādu visā pasaulē organizētu pasākumu palīdzību, ar drošu dzeramo ūdeni izdosies nodrošināt vairāk nekā 280 bērnus.

Akcija "Walk for Water" tiek organizēta, lai veicinātu sabiedrības izpratni un informētību par Radisson Blu un "Just A Drop" uzsākto partnerību un kopējo iniciatīvu "Blu Planet", kas tiks atklāta 27. aprīlī un tiks vērsta uz Zemes ūdens krājumu aizsardzību. "Blu Planet" programmas izvirzītais mērķis ir ik gadu nodrošināt ar drošu dzeramo ūdeni 12 000 bērnus.

"Mēs esam patiesi lepni, ka esam daļa no šīs vērienīgās globālās iniciatīvas, kuras mērķis ir palīdzēt cilvēkiem, kuri cieš no tīra dzeramā ūdens trūkuma. Mēs ļoti ceram, ka šī aktivitāte ļaus mūsu viesiem un arī darbiniekiem izprast to, ko ikdienā piedzīvo miljoniem cilvēku visā pasaulē, cenšoties iegūt tīru ūdeni. Ar labdarības organizāciju "Just a Drop" mēs plānojam sadarboties arī nākotnē, tādējādi virzot visa mūsu tīkla ietvaros īstenoto ūdens ilgtspējas iniciatīvu un palīdzot saglabāt šo nepietiekamo dabas resursu," stāsta Radisson Blu Elizabete Hotel ģenerāldirektors Gints Dzirnieks.

Par Radisson Blu®

Radisson Blu® ir viens no pasaulē vadošajiem viesnīcu zīmoliem ar vairāk nekā 280 viesnīcu plašu tīklu 62 pasaules valstīs. Radisson Blu rosības pilno, mūsdienīgo un patīkamo apkalpošana raksturo unikālā Yes I CanSM filozofija. Tāpat visas viesnīcu tīkla augstākās klases viesnīcas piedāvā plašu klāstu ar tikai Radisson Blu viesnīcām raksturīgiem piedāvājumiem, kas ir atbilstošas mūsdienu ceļošanas izaicinājumiem, tostarp sniedzot 100% apmierinātības garantiju. Esot pasaulē atpazīstams kā zīmols ar Hotels Designed to Say YES!SM atpazīstamības zīmi, Radisson Blu tīkla viesnīcas piedāvā spilgtu, līderim cienīgu vizuālo stilu, kurā baudījums atrodams pat sīkākajās detaļās. Radisson Blu viesnīcas ir izvietotas lielāko pilsētu centrālajos rajonos, lidostu tuvumā un atpūtas ceļojumu galapunktos.

Radisson Blu ir daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, kurā ietilpst arī Quorvus Collection, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® un Country Inns & Suites. Rezervācijai un papildus informācijai apmeklējiet: www.radissonblu.com.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45855904sec.