Bērnu aizsardzības dienā Ķīpsalā notiks labdarības pasākums «Daugava zem burām»

Nākamnedēļ, 2015. gada 1.jūnijā, no plkst.11.00 līdz 15.00 Ķīpsalā, Pilsētas Jahtkluba piestātnē, notiks Bērnu aizsardzības dienai veltīts labdarības pasākums "Daugava zem burām", kurā gan tiks sniegta informācija par drošību uz ūdens, gan būs iespējams vizināties ar jahtām un katamarāniem.

Pasākuma atklāšanā paldies visiem bērniem un jauniešiem, kas iesaistījās sacensībās un izglītojošās aktivitātēs, kā arī tiem, kas plānoja katru mēnesi sacensību sportiskās un izglītojošās aktivitātēs teiks Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja Olga Veidiņa.

Tāpat tiks pasniegti Labklājības departamenta pateicības raksti jahtu, katamarānu, buru kuģu un burāšanas skolas "Nautica" pārstāvjiem. Tos pasniegs O.Veidiņa, Rīgas Sociālā dienesta vadītājs Ervins Alksnis un Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra direktors Kaspars Jasinkevičs.

Pasākumu organizē Valsts policijas Reģiona pārvalde sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu, Rīgas Sociālo dienestu, Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centru, kā arī burāšanas skolu "Nautica".

Labdarības pasākuma "Daugava zem burām" laikā bērniem būs iespēja iepazīties ar ūdens satiksmes noteikumiem un drošības jautājumiem, kā arī tiks organizēts brauciens pa Daugavu ar buru jahtām un katamarāniem. Pasākumā plānots, ka piedalīsies 104 bērni - gan projekta "Roku rokā" dalībnieki, gan bērni no Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra un Rīgas Sociālā dienesta.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde sadarbībā ar Rīgas Sociālā dienesta dienas centriem bērniem kopš 2012.gada īsteno projektu "Roku Rokā", iesaistot sociālā riska grupas bērnus sportiskās un izglītojošās aktivitātēs. 2014.gadā sacensībās piedalījās ne tikai komandas no Rīgas Sociālā dienesta dienas centriem un nevalstisko organizāciju dienas centriem, bet arī no Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra. Sacensību mērķis - veicināt veselīga dzīvesveida attīstīšanu, iesaistīt jauniešu sportiskās aktivitātēs, tādējādi mazinot noziedzības un atkarības riskus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24459195sec.