Četru dienu laikā LIDO Atpūtas centrā uzstāsies vairāk nekā 1000 mazo dziedātāju un dejotāju

XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku plašākā un daudzveidīgākā ielu koncertu programma notiks LIDO Atpūtas centrā (Krasta ielā 76). Četras dienas – no 2015. gada 8. līdz 11. jūlijam – uz LIDO skatuves kāps 55 dažādi kolektīvi, piedaloties rekordskaitam ielu koncertu dalībnieku – kopumā 1145.

Ielu koncerti ir bezmaksas pasākumi, kas dod iespēju ikvienam izjust dziesmu un deju svētku radīto burvību un izbaudīt kopā būšanas mirkļus ārpus svētku pamatprogrammas, jo šajos koncertos uzstājas gan svētku oficiālie dalībnieki, gan tie, kuriem līdz dalībai svētkos šoreiz pietrūka pavisam nedaudz.

Ielu koncertu programma LIDO būs krāšņa un interesanta dažādām gaumēm, jo uzstāsies ļoti daudzveidīgs kolektīvu loks – dejotāji, kori, pūtēju un estrādes orķestri, koklētāju un  instrumentālie ansambļi, kā arī bērnu vokālie ansambļi un popgrupas. Turklāt koncertprogramma uz LIDO skatuves izceļas arī ar savu daudzveidību pārstāvēto valstu ziņā. Šeit vienkopus pulcēsies kolektīvi no visiem Latvijas reģioniem,  kā arī vieskolektīvi no Gruzijas, Vācijas, Igaunijas, Ķīnas, kā arī  latviešu  diasporas kolektīvi no Bergenas, Londonas un Īrijas pilsētām.

„Bērni aug tik ātri, tāpēc dziesmu un deju svētki, kuri notiek tikai ik pēc pieciem gadiem, ir šīs vasaras vērienīgākais piedzīvojums, kurā bērni grib dalīties gan ar saviem vecākiem, radiem un draugiem, gan ar Rīgas viesiem. Ielu koncertu programma LIDO Atpūtas centrā ļaus katram skatītājam izbaudīt svētku dažādību. Mums ir liels prieks un pagodinājums būt daļai no dziesmu un deju svētku brīnuma, kuru rada bērnu tūkstoši, pedagogi, vecāki un svētku organizatori. Lai visiem izdodas notvert svētku burvību!” novēl Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra vadītāja.

Koncerti notiks no 8.līdz 11. jūlijam laikā no plkst. 12.00 līdz 17.00. Detalizēta programma pieejama, apmeklējot LIDO mājas lapu www.lido.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50143099sec.