Augusta sākumā Rīgā notiks vērienīga jahtu un laivu izstāde.

Trīs dienas no 2015. gada 7. līdz 9. augustam Rīgā notiks Baltijas mēroga jahtu un laivu izstāde uz ūdens: "Riga Boat Show 2015". Tajā būs apskatāmas dažādu veidu un izmēru laivas un jahtas, ka ari ar ūdens sportu saistīts aprīkojums. Jahtu un laivu kārotājiem būs iespēja pieteikties testa braucieniem, kā arī saņemt daudz noderīgu informāciju no ūdens transporta dīleriem.

Izstāde "Riga Boat Show 2015" norisināsies Daugavas krastā, piestātnē "Ostas skati". Izstāde uz ūdens Rīgā ir pirmā šāda veida izstāde Baltijā, izstādes rīkotāji JAHTAS.lv/Bofors ar šo soli atšķīruši jaunu lapu Latvijas ūdens transporta vēsturē. Tā pulcēs gan nozares speciālistus, aizrautīgus burātājus, gan jebkurus interesentus: ģimenes ar bērniem, jauniešus un visus citus, kurus piesaista atpūta uz ūdens. Trīs dienas būs brīnišķīga iespēja izbaudīt dienu, apskatot Latvijā skaistākās jahtas, un sagaidīt saulrietu dzīvās mūzikas pavadījumā.

Jau pagājušajā gadā pirmajā "Riga Boat Show" izstādē, vairāki tūkstoši apmeklētāju izmantoja iespēju aplūkot krāšņo ūdens transporta klāstu: no Honda piekaramajiem motoriem un gumijas laivām līdz 45 pēdu buru jahtām un 50 pēdu motorlaivām.

Izstādē piedalījās tādi ūdens spēkrati kā Eiropā lielākā jahtu ražotāja "Bavaria" buru un motorjahtas, "Greenline" hribrīda motorlaivas, "Princess" motorlaivas, Jeanneau, Flipper un daudz citas zvejas un izklaides laivas un aprīkojums.

Arī šogad izstāde ir veidota tā, lai tā būtu aizraujoša un pieejama katram no mums, gan industrijas pārstāvjiem, gan vēja šalkoņas un viļņu mīļotājiem. Būs iespēja aplūkot jahtas un laivas gan no ārpuses, gan uzkāpt uz klāja. Servisa meistari un nozares speciālisti būs atvērti katram interesentam.

Piektdienas vakarā Ostas Skatu piestātnē Ansis Klintsons un Nepieradinātais Logo Orķestris rūpēsies par lielisku atkal satikšanās atmosfēru .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94650388sec.