Maģistra studiju programma «Tūrisma stratēģiskā vadība» – vienīgā iespēja Latvijā apgūt tūrismu augstākajā līmenī [1]

Ja vēlies veidot veiksmīgu karjeru vadošā amatā tūrisma nozarē, tad Biznesa augstskolas Turība piedāvātā maģistrantūras studiju programma "Tūrisma stratēģiskā vadība" ir domāta tieši Tev! Šī studiju programma ir loģisks solis visiem Starptautiskā tūrisma fakultātes bakalaura programmu absolventiem, kā arī ikvienam, kas vēlas attīstīt savu karjeru starptautiskā vidē.

Šobrīd pasaulē strauji pieaug pieprasījums pēc tūrisma maģistrantūras studijām, īpaši starptautiskajā vidē, kurā darba devēji novērtē maģistrantūrā pilnveidotās stratēģiskās zināšanas un attīstītās prasmes.

Studējot profesionālā maģistra programmā, Tu iegūsi stratēģiskās vadības un plānošanas prasmes, apgūsi prognozēšanas likumsakarības un metodes, mācīsies analizēt, pētīt un prognozēt tūrisma un viesmīlības nozares attīstības tendences Baltijā un visā pasaulē.

2014. gadā profesionālā maģistra studiju programmai "Tūrisma stratēģiskā vadība" tika piešķirta prestižās ANO Pasaules tūrisma organizācijas (UNWTO – UN World Tourism Organization) TedQual akreditācija uz maksimālo laiku – četriem gadiem, līdz 2018. gadam.

Starptautiskā tūrisma fakultātes maģistrantūras studente, viesnīcas "Avalon Hotel" pārdošanas un marketinga speciāliste Inese Mariņina stāsta: "Turībā absolvēju bakalaura studiju programmu "Marketings un tirgzinības", kas man sniedza daudz praktisku iemaņu un zināšanu. Mācību procesā bija ietvertas dažādas praktiskās nodarbības, turklāt bija daudz iespēju realizēt iegūtās zināšanas un prasmes, veicot reālas un praktiskas lietas, tādēļ nolēmu turpināt studiju arī maģistrantūrā. Mūsdienās, lai veidotu veiksmīgu karjeru, ar bakalaura līmeņa izglītību vien nepietiek, īpaši, ja cilvēks vēlas ieņemt vadošu amatu. Uzskatu, ka, absolvējot bakalaura studijas, var iegūt labu darbu, bet, ja mērķis ir vertikāla karjeras izaugsmes, bez studijām maģistrantūrā neiztikt."

Viesnīcas "Avalon Hotel" direktors Dmitrijs Smetaņins, kurš šobrīd studē programmā "Tūrisma stratēģiskā vadība", stāsta: "Izpētot dažādās studiju iespējas un programmas, nonācu pie secinājuma, ka Turība piedāvā labāko izglītības programmu tūrismā. Studējot pārliecinājos, ka uzsvars tiek likts uz praktiskajiem uzdevumiem un nodarbībām, reālu rīku izstrādi un sadarbību ar nozares pārstāvjiem. Manuprāt, lai vadītu uzņēmumu, nepietiek tikai ar tām zināšanām, ko sniedz bakalaura izglītība, tādēļ nolēmu turpināt studijas maģistrantūrā, pilnveidojot savas prasmes un iemaņas. Turklāt, studijas maģistrantūrā paver daudz sadarbības iespējas un ļauj iegūt jaunus kontaktus. Maģistra izglītība ir priekšrocība tiem, kuri savas karjeras laikā vēlas kļūt par vadītājiem, tā grāds paver iespējas kļūt par, piemēram, menedžeri, vai kādas nodaļas vadītāju. Tomēr jāņem vērā, ka karjeras izaugsme nav atkarīga tikai no diplomu skaita, bet arī no cilvēka pieredzes, personīgajām īpašībām un citām iemaņām."

"Studēt tūrismu maģistrantūrā nozīmē spēt skatīties uz nozares attīstību, saskatot globālās pasaules un reģionu tendences, spēt izvērtēt riskus un ieguvumus, attīstīt tūrisma un viesmīlības produktus atbilstoši starptautiskajam pieprasījumam," uzsver Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne Agita Doniņa.

Biznesa augstskolas Turība Starptautiskās tūrisma fakultātes piedāvātā maģistrantūras studiju programma "Tūrisma stratēģiskā vadība" ir šobrīd vienīgā programma Latvijā, kas sniedz iespēju studēt tūrismu visaugstākajā līmenī.

Papildu informācija par studiju programmu Biznesa augstskolas Turība mājas lapas sadaļā MAĢISTRA STUDIJAS

Apgūsti tūrisma vadību Turībā un domā ar pasaules vērienu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Mikus 08/05/2015 11:30 Kā ar Vidzemes Augstskolu?? Arī tur var apgūt tūrismu augstākajā (nebaidos pat teikt, ka augstākā līmenī nekā Turībā)līmenī!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87370205sec.