Rīgas svētkos aicina apmeklēt pasākumu «LABDIEN, RĪGA!»

Rīgas svētkos iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz vienu no vērienīgākajiem svinību pasākumiem - "LABDIEN, RĪGA!". Pasākums notiks 11. novembra krastmalā sestdien, 2015. gada 15. augustā no plkst. 12.00 līdz 23.00.

Rīga ir viena no skaistākajām pasaules pilsētām – to pauž Vecrīgas baznīctorņi, plašie parki un Daugavas dāsnie ūdeņi, kas kā Latvijas dzīvības artērija ieplūst jūras sāļajos ūdeņos. Aicinām ikvienu uz mirkli apstāties dienas skrējienā, sajust svētku prieku un ar lepnumu sveicināt savu pilsētu – Labdien, Rīga!

11. novembra krastmalā motospēkratu parāde RĪGA MOTO, LATVIJAS GADA MOTICIKLS 2015 prezentācija, dragreiss RĪGAS KAUSS 2015 un motocikla būve. Ikvienu pārsteigs un priecēs aizraujošs motosporta kaskadieru cirka šovs MOTOCIKLISTU LODE (Krievija) un ŪDENS AKROBĀTIKAS ŠOVS. Jaunie Latvijas dzejnieki vizualizēs dzeju multimediālā performancē STĀSTI PAR RĪGU, savukārt, DZĪVĀ TRADĪCIJA NO TAIPEJAS ikvienam ļaus ielūkoties sāls mīklas modelēšanā. Koncertprogrammā pašmāju grupas – JAUNO JĀŅU ORĶESTRIS, ELEKTROFOLK, čigānu folkmūzikas ansamblis AME ROMA un americana mūzikas stila pārstāvji Latvijā FLAME AND THE ROLLTONES, kā arī ārzemju mūziķu uzstāšanās – alternatīvās ballītes grupa FREAKS ON FLOOR (Lietuva), pārsteidzošie ziemeļu kaimiņi I WEAR* EXPERIMENT (Igaunija), enerģiskie ebreju un Balkānu mūzikas pārstāvji PRESSBURGER KLEZMER BAND (Slovākija), poļu folkmūzikas grupa WARSAW VILLAGE BAND (Polija) un atraktīvā mūsdienu folkmūzikas grupa OTAVA YO (Krievija).

Svētku atmosfēru papildinās amatnieku tirgus RĪGAS OSTA LAIKU LOKOS, kas šogad norisināsies 11. novembra krastmalā.

Vakara noslēgumā, plkst. 21.00 lielkoncerts RĪGAS SIRDS – veltījums Rīgas Ostai 815 gadu jubilejā. Tā atskaņojumā piedalīsies solisti Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa, Ieva Sutugova, Andris Ērglis, Daumants Kalniņš, Edvīns Zariņš, Gunārs Kalniņš, Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis, Ralfs Eilands, grupa MUSIQQ (Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris ), Rīgas kamerkoris AVE SOL un instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā. Koncertuzveduma mākslinieciskais vadītājs un diriģents Romāns Vanags. Pasākuma režisors Viktors Runtulis.

Pasākums "LABDIEN, RĪGA!" noslēgsies ar svētku uguņošanu plkst. 23.00.

Ar pasākumu programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv Aktuālajām ziņām var sekot līdzi sociālajos tīklos: www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu "Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs"; organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām. Informatīvi atbalsta uzziņu dienests 1188.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48393011sec.