Norisināsies pašdarināto braucamrīku festivāls «Nissan Norde Cartoon rallijs»

Sestdien, 2015. gada 15.augustā, Rīgas svētku laikā notiks jau par tradīciju kļuvušais pašdarināto braucamrīku festivāls "Nissan Norde Cartoon rallijs 2015", kas tiek organizēts sadarbībā ar Rīgas domi un ģenerālsponsora "Nissan Norde" atbalstu. Kronvalda parkā no pulksten 12.00 līdz 17.00 vairāk kā desmit atraktīvas un saliedētas komandas sacentīsies par uzvarētāja titulu un 500 EUR lielo naudas balvu. Skatītāji varēs ne tikai vērot aizraujošās cīņas rallija sacīkšu laukumā, bet arī baudīt plašu izklaides programmu.

"Nissan Norde Cartoon rallijs 2015" sāksies ar krāšņu dalībnieku parādi, kurā komandas prezentēs savus pašdarinātos braucamrīkus, bet pēc tam gaidāmas īstās sacensības. Vienlaikus laukumā pie Rīgas Kongresu nama norisināsies veikalu tīkla "Rimi" konkursa "Latvijas gardākā kūka" fināls.

Šogad dalībai "Nissan Norde Cartoon rallijā 2015" pieteiktas vairāk kā desmit komandas, tostarp, uzņēmuma "Būvniecības ABC", "Senson Paint", kultūras bāra "Sapņi un kokteiļi", televīzijas kanāla "Rīga TV24" četru cilvēku apvienības. Viņi visi centīsies pārsteigt ne tikai skatītājus, bet arī savus konkurentus ar krāšņiem pašgatavoto auto dizainiem, atraktīviem tērpiem un priekšnesumiem uz skatuves.

Sacensību norisi uzraudzīs un dalībniekus visu pasākuma laiku vērtēs kompetenta žūrija piecu cilvēku sastāvā – spēkavīrs Agris Kazeļņiks, mākslinieks Jānis Anmanis, politiķe Ingrīda Circene, kā arī hokeja kluba "Dinamo Rīga" un pasākuma atbalstītāja "Nissan Norde" pārstāvji. Kā vienmēr, tiks pasniegtas arī balvas vairākās nominācijās, piemēram, "Dinamo Rīga" ātrākajai ekipāžai dāvinās 8.sezonas abonementu uz visām mājas spēlēm. "Nissan Norde Cartoon rallija 2015" dalībnieki 16.augustā varēs apmeklēt "Latvijas dzelzceļa kausa" hokeja spēles un klātesošajiem ledus laukumā prezentēs savus pašdarinātos braucamrīkus. Simpātiju balvas gan labākajiem braucējiem, gan stūmējiem nodrošinās "Avon", "Melna Coffee", restorāns "Stargorod" un citi. Savukārt šī gada "Nissan Norde Cartoon rallija 2015" uzvarētāji saņems naudas balvu 500 EUR apmērā.

Rīgas pilsētas iedzīvotāji un svētku apmeklētāji varēs ne tikai vērot netradicionālā rallija norisi, bet arī piedalīties automašīnas "Nissan Pulsar" vilkšanas sacensībās, kuras tiesās Latvijas spēcīgākais vīrs Agris Kazeļņiks. Pārtraukumos par muzikālo noformējumu rūpēsies mūziķis Žoržs Siksna. Kronvalda parkā būs iespēja testēt ar elektrību darbināmus braucamos un izmēģināt mazliet ekstrēmāku izklaidi - 12 metrus augstu Drosmes torni.

"Nissan Norde Cartoon ralliju 2015" tiešraidē varēs skatīties kanālā Rīga TV24.

Pieteikties pasākumam var vēl līdz rītdienas plkst. 17.00 interneta vietnē www.sacensibas.lv. Sīkāka informācija www.parstipru.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.84178901sec.