Rīgas svētki pulcē rekordlielu apmeklētāju skaitu

Sestdien  Rīgas svētku  pasākumus, tajā skaitā lielkoncertu "Rīgas sirds" un svētku uguņošanu 11. novembra krastmalā, apmeklēja  vairāk nekā 200.000 rīdzinieku un pilsētas viesu, - liecina Valsts  policijas apkopotā informācija.

Šis ir rekordliels  skaits – iepriekšējos gados tik daudz skatītāju pilsētas svētku pasākumi pulcēja visu svētku dienu laikā.

Rīgas svētkos rīdziniekiem un pilsētas viesiem dota iespēja apmeklēt un līdzdarboties vairāk nekā 80 dažādos pasākumos, kas risinās gan Rīgas centrā, gan pilsētas apkaimēs. Šogad svētku notiek Rīgas ostas 815. jubilejas zīmē, tāpēc daudzas aktivitātes saistītas ar ūdeni, ostu un notikumiem senajās ostās.

Svētdien svētki turpinās, ar folkfestivālu Spīķeru kvartālā, seniem Rīgas kuģiem, rokenrola koncertu 11. novembra krastmalā, ar Līvu dienu Vērmanes dārzā, ielu cirka mākslinieku priekšnesumiem, aktivitātēm renovētajos parkos – Ziedoņdārzā un Grīziņkalnā, kā arī ar bērnu, sporta pasākumiem un daudzveidīgu izklaides programmu.

16. augustā sabiedriskais transports ir bez maksas.

Ar pasākumu programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv, kā arī svētku informācijas centros, kur pieejama pasākumu programma un brošūra  drukātā veidā. Aktuālajām ziņām var sekot līdzi sociālajos tīklos: www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45270705sec.