Durvis vērs Baltijā pirmais virtuālo atrakciju parks VOLT

2015. gada 26. augustā, darbu sāks Baltijā pirmais virtuālo atrakciju parks VOLT. Līdz ar to bērniem no 7 gadiem un pieaugušajiem būs unikāla iespēja apvienot iepirkšanos ar aizraujošu piedzīvojumu un izbaudīt asas izjūtas amerikāņu kalniņos skaistākajās planētas vietās. Turklāt sajūtas būs tādas, it kā viss notiek īstenībā.

VOLT ir ainavu krāšņums, jauna videotēlu paaudze un neticami piedzīvojumi mazākiem un lielākiem apmeklētājiem. Unikāla tehnoloģija ļauj izveidot pilnīgu klātbūtnes efektu. Atrakciju parkā VOLT Rīgā tiek izmantotas virtuālās realitātes ķiveres ar video brillēm un iebūvēto stereo sistēmu.    Pašlaik tā ir progresīvākā apkārtējās telpas imitēšanas tehnoloģija. Ķivere apstrādā visas galvas kustības ar ātrumu 1000 kadri sekundē un ar augstāko precizitāti, kas nav salīdzināma ne ar vienu 3D vai 4D kinoteātri.

Parka apmeklētājiem atliek tikai izvēlēties savu realitāti un atrakcijas veidu un doties pretī piecu minūšu aizraujošam piedzīvojumam!

„Pašlaik VOLT ir piemērs tam, kā vienkopus var izmantot virtuālās realitātes tehnoloģijas izklaides jomā. Līdzīgi centri ir ļoti populāri lielākajos tirdzniecības centros Amerikā, Eiropā un Āzijā, bet Latvijā tāds vēl nav bijis. Mēs vēlamies, lai pēc iespējas vairāk rīdzinieku un pilsētas viesu varētu to izbaudīt, tāpēc visu septembri piedāvāsim 20% atlaidi atrakcijām,” skaidro projekta vadītājs Tomass Arno.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37127304sec.