Riga Photo Show – piedzīvojums visiem, kam tīk fotografēt vai filmēt

Jau ceturto gadu Ķīpsalā notiks grandiozais fotomīļu pasākums – izstāde "Riga Photo Show 2015". No 23. līdz 25. oktobrim ikviens tajā varēs uzzināt, kas ir nepieciešams veiksmīgai mirkļa iemūžināšanai, vērot paraugdemonstrējumus uz skatuves un apmeklēt seminārus, smelties iedvesmu fotogrāfiju izstādē, kā arī paši izmēģināt dažādu tehniku un izdevīgi iepirkties.

Riga Photo Show" uzmanības centrā būs ikviens, kas fotografē un filmē. Izstādē vienaldzīgo nebūs, jo pasaules mēroga foto un video tehnikas jaunumus varēs ne tikai apskatīt, bet arī izmēģināt un iegādāties, turklāt par izdevīgām cenām. Būs pārstāvēts "Canon", "Nikon", "Fujifilm", "Sony", "Pentax", "Leica", "Broncolor", "Profoto", "Bowens", "Tamron", "GoPro", "Olimpus", "Manfrotto", kā arī citi spēcīgi un visā pasaulē zināmi zīmoli. Kā šīs jomas entuziasti, tā arī profesionāļi varēs iegūt noderīgu informāciju, apgūt dažādus praktiskus trikus, iepazīt jaunākos modeļus un pakalpojumus, kā arī daudz, daudz bildēt!

Tā kā "Focus Nordic" ir kļuvis par vienīgo oficiālo Ricoh izplatītāju Latvijā, tad izstādes apmeklētājiem būs unikāla iespēja apskatīt un izmēģināt jaunāko šī zīmola produktu – kameru Pentax K-3II. "Focus Nordic" ar kameru Pentax K-3II šogad ir kļuvis par "Riga Photo Show 2015" atbalstītāju.

Aizraujoša pasākumu programma

Lai ikvienam izstādes apmeklētājam sniegtu plašākas iespējas uzzināt ko jaunu un rosinātu būt radošam, šogad tiks piedāvāta interesanta programma uz skatuves. Uz tās notiks dažādi paraugdemonstrējumi, prezentācijas, kā arī īsi un noderīgi speciālistu vadīti semināri ikvienam interesentam. Apmeklētāji tajos varēs gūt praktiskus padomus, kā fotografēt savu mīļdzīvnieku, bērnu vai ceļojumu. Vēl šogad darbosies arī lietoto foto un video mantu andele, kurā varēs atrast dažādas vērtīgas un interesantas lietas savām radošajām izpausmēm.

Fotogrāfi jau gaida "Riga Photo Show 2015"

Ik gadu izstādi apmeklē simtiem profesionālu fotogrāfu un amatieru, kā arī tūkstošiem interesentu no Latvijas un ārzemēm. "LETAS" fotogrāfs Edijs Pālens šo izstādi ir apmeklējis visus iepriekšējos gadus un gaida to arī šogad. ""Riga Photo Show" ir lieliska vieta, jo te es ne tikai varu apskatīt un izmēģināt jaunākos "dzelžus", bet arī satikt citus nozares speciālistus. Turklāt izstāde ir laba iespēja ikvienam – var apmeklēt dažādus seminārus, kā arī aci pret aci aprunāties ar Latvijas un ārzemju fotogrāfiem, kas ikdienā ir iespējams reti kuram, jo īpaši foto entuziastiem," stāsta E. Pālens un piebilst: "Vēl uz vietas var apskatīt vairāku Latvijas fotogrāfu veikumu – tas tomēr ir daudz savādāk, nekā skatīties fotogrāfijas planšetes ekrānā."

Daudzveidīgs foto un video preču piedāvājums

Izstādē būs skatāmas fotokameras un videokameras, kameru aksesuāri, studijas aprīkojums, gaismas tehnika, projektori, attēlu apstrādes programmas, datu nesēji, viedtālruņi, rāmji, albumi, fotogrāmatas, mājas un lielformāta drukas iekārtas, skeneri, analogās fotogrāfijas materiāli un vēl daudz kā cita.

"Riga Photo Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, atbalsta – "Focus Nordic" ar kameru Pentax K-3II.

"Riga Photo Show 2015" darba laiks:

23. oktobrī 10.00–18.00
24. oktobrī 10.00–18.00
25. oktobrī 10.00–17.00

Vairāk par izstādi: www.rigaphotoshow.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.584306sec.