Iepazīsti un laimē jauno galda spēli Monopols

Ceturtdien, 2015. gada 8.oktobrī, no plkst. 14:00 līdz 17:00 Rātslaukumā tiks atklāts un prezentēts jaunais galda spēles Monopoly izdevums "Monopoly. Šeit un tagad: Pasaules izdevums". Pateicoties lielajai iedzīvotāju aktivitātei, Rīga tajā ieguva trešo vietu, un tās lauciņš tika apzīmēts ar zaļu krāsu.

Spēles jaunās versijas veidošanā piedalījās visas pasaules iedzīvotāji, balsojot par populārāko pilsētu iekļaušanu uz galda spēles laukuma. Ņemot vērā iedzīvotāju lielo aktivitāti, Rīga ieguva augsto 3. vietu, kas iekļauts otrā dārgākajā īpašuma blokā.

"Lai pateiktos par aktīvo dalību vispasaules balsošanas kampaņā, kā arī iepazīstinātu interesentus ar jaunizveidoto galda spēli, 8.oktobrī Rātslaukumā prezentēsim spēles Monopoly jaunāko izdevumu. Pirmajiem astoņdesmit pasākuma apmeklētājiem dāvāsim jaunās galda spēles bez maksas!" norāda galda spēles Monopoly oficiālā izplatītāja SIA "Anvol" mārketinga projektu vadītājs Jānis Jasenovičs.

Lai saņemtu galda spēli, pasākuma vietā būs jānofotografējas uz Rīgas lauciņa fona un bilde jāievieto kādā no sociālo portālu privātajiem profiliem. Kad tiks sasniegts pirmo astoņdesmit apmeklētāju skaits, pārējie pasākuma viesi varēs piedalīties momentloterijā, kurā izlozētas tiks vēl četrdesmit jaunās galda spēles. Laimēt varēs veicot iepriekš minētos soļus un izvelkot no loterijas urnas momentloterijas kuponu ar Monopoly galda spēles iepakojuma attēlu. Pasākumā tiks atskaņota pēdējo 80 gadu populārākā mūzika un tiks aizvadīti dažādi konkursi ar balvām.

Jau ziņots, ka visdārgāko īpašuma lauciņu, kas ir tumši zilā krāsā, ieguva Lima (Peru) un Honkonga (Ķīna). Uz zaļā lauciņa līdzās Rīgai atrodas Lisabona  (Portugāle) un Stambula (Turcija).

Balsošana norisinājās no 13. februāra līdz 5.martam, kurā tika noskaidrotas 22 populārākās pasaules pilsētas, kas ieguva vietu uz jaunās galda spēles "Monopols" versijas laukuma.

Projekta "Help Riga" lielākie atbalstītāji: Live Rīga, JCDecaux, Kino Citadele, Inbox.lv, MediaCom, Modes un izklaides centrs "Rīga Plaza", Star FM, Capital FM, grāmatnīcas "Jānis Roze" un "Zvaigzne ABC", rotaļlietu veikali "XS Rotaļlietas" un "Lāčuks", kā arī citi informatīvie atbalstītāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21152091sec.