Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu izklaides programmu un neparastām delikatesēm Dzirnavu un Baznīcas ielu krustojumā tika atklāts franču restorāns "Grande Brasserie Riga", pulcējot vairākus simtus glaunu viesu un paliekot atmiņā kā vienas no šikākajām un vērienīgākajām svinībām, neatstājot vienaldzīgos ne starp apmeklētājiem, ne medijiem.   Kā tika solīts atklāšanas pasākumā, restorāns apmeklētājus priecēs ar plašu piedāvājumu – darbdienās tiek pasniegtas biznesa pusdienas, vakaros – plaša ēdienkarte, un svētdienās vēlās brokastis. Savukārt nedēļas nogalēs restorānu pieskandinās Rīgas labākie dīdžeji un dzīvā mūzika, radot dinamisku nakts atmosfēru.

Līdz ar šo piektdienu un sestdienu restorāns atklās savu "Dinner & Dance"koncepciju un no plkst.19:30 savas durvis vērs ikvienam Rīgas ballīšu cienītājam, kas izsalcis pēc labas mūzikas, lieliskas kompānijas un gaumīgas noskaņas. Visa vakara garumā skanēs dzīvā mūzika ar nesteidzīgiem džeza un klasisko pasaules hītu motīviem, apmeklētājiem būs pieejama garda maltīte no šefpavāra un izcila vīnu izlase. Savukārt ballītes gaisotne tiks turpināta ar kokteiļiem, dejām un mūzikas ritmiem, jo par piektdienas vakara naglu no plkst. 23:00 kļūs Rīgas klubos jau iecienītais dīdžejs Fjodors Fomins no Maskavas. Turklāt sestdienas ballītes apmeklētāji varēs baudīt austeres un šampanieti un klausīties dueta DjsUvisJDanevics uzstāšanos, kur Jānis Danēvičs demonstrēs virtuozo saksofona spēli apvienojumā ar soulful klubu hītiem dīdžeja Uvja Petrova izpildījumā.

Kā jau minēts iepriekš, Rīgas franču kulinārijas kartē šovasar parādījies jauns galamērķis - franču restorāns "Grande Brasserie Riga". Jaunajam restorānam ir divi stāvi, galdiņi abos stāvos izvietoti pa perimetru, tāpēc apmeklētāji viens otram netraucē, radot intīmu gaisotni. "Grande Brasserie Riga"ieturēts klasiskā manierē - tumšie toņi mijas ar gaišajiem, caur logiem ieplūst daudz gaismas un rūtotā flīžu grīda telpai piešķir romantisku šarmu. Kā uzsver šefvapārs Maksims Cekots, ēdienkarte jaunajā restorānā ir ar izteiktu franču nokrāsu, tādēļ ikviens atradīs savām garšas kārpiņām piemērotu oriģinālu uzkodu izvēli, toties tādi gardumi kā fuagrā un Burgundijas gliemeži uzrunās visīstenākos franču kulinārijas klasikas piekritējus. Šefpavārs ēdienkarti veidojis daudzveidīgu un noteikti ne ierastu un klasisku - piedāvājumā ir gan zivis, gan gaļas ēdieni, kā arī bagātīgs zupu klāsts un, protams, tiek pasniegti franču ēdienkartē tik iecienītie tartari. Restorāns īpašu vērību veltījis arī svaigi ceptām franču bagetēm, ko pēc izvēles var papildināt ar dažādām piedevām. Būtiski pieminēt arī to, ka visas pārtikas sastāvdaļas divreiz nedēļā tiek piegādātas tieši no Francijas, tādējādi nodrošinot ēdienu autentisko garšu. Mēdz teikt, ka franči ir īsteni desertmīļi, tādēļ ne mazāk nopietnu vērību vērts pievērst "Grande Brasserie Riga"desertu sadaļai ar makarūniem, eklēriem un sorbertiem ierindā. Savukārt vīnu izlasi rūpīgi veidojis profesionāls someljē.

Ikdienā pieejami gan pusdienu piedāvājumi, gan vēlās brokastis svētdienās. Turklāt nedēļas nogalēs restorānu pieskandinās Rīgas labākie dīdžeji un dzīvā mūzika, radot dinamisku nakts atmosfēru.

Kaut restorāns savas durvis vēris tikai pirms nedaudz vairāk kā mēneša, tas jau šobrīd ir ieguvis savus lojālos apmeklētājus, kas slavē lielisko gaisotni, patīkamo un laipno personālu un, kas nav maznozīmīgi, atzīst arī cenu atbilstību piedāvājumam. Restorānu Latvijā pārvalda uzņēmums GRAND BRASSERIE, kas savu darbību Latvijas tirgū uzsācis šī gada janvārī. Šis ir pirmais uzņēmuma pārvaldītais restorāns, kas Rīgā adaptē Francijā iecienītus, līdzīga tipa restorānu konceptus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4611311sec.