Radisson Blu Hotel Latvija izsludina konkursu ar iespēju laimēt ekskluzīvu pasākumu 500 eiro vērtībā

Radisson Blu Hotel Latvija 27. stāvā jau pavisam drīz tiks jaunatklāta pasākumu telpa. Tās pilnai gatavībai nepieciešams pavisam nedaudz – īstais un neatkārtojamais vārds. Viesnīca izsludina konkursu "Skaties uz dzīvi no augšas", kur ikvienam tiek dota iespēja dalīties ar ideju un pieteikt savu variantu. Labākā nosaukuma autors pateicībā saņems brīnišķīgu pasākumu 500 eiro vērtībā.

Radisson Blu Hotel Latvija pasākumu telpa atrodas viesnīcas 27. stāvā, dāvājot viesiem galvu reibinošu skatu pār vecpilsētas māju jumtiem. Eleganti askētiskais interjers ir piemērota vide, lai organizētu gan korporatīvi lietišķas tikšanās, gan emocionāli atraisītākas ballītes kopā ar draugiem. Neona gaismas, spoguļu sienas un skats uz Rīgas ainavu kolektīvā radīs patīkami pacilājošu sajūtu, kas atbrīvos īpašām sarunām, dejām vai jaunām idejām. Pieejama plaša ēdienkarte un dzērienu izvēle, par kuru pieejamību viesiem visa pasākuma garumā gādīgi rūpēsies Radisson Blu Hotel Latvija personāls.

Līdz pat 2015. gada 9. novembrim ikviens tiek aicināts piedalīties konkursā, iesniedzot savu nosaukuma variantu vietnē www.noaugsas.lv.

Lai pieteiktu savu ideju, dalībniekam jāaizpilda konkursa veidlapa, norādot vienu vai vairākas versijas nosaukumam. Iesūtītajam nosaukumam jābūt rakstītam, izmantojot tikai latīņu alfabēta zīmes. Ieteicams, lai nosaukums vienlīdz labi skanētu un būtu vienkārši izrunājams gan latviešu, gan angļu valodā.

Konkursa uzvarētājs tiks paziņots vienu dienu pēc konkursa beigām – 10. novembrī viesnīcas Facebook lapā (www.facebook.com/RadissonBluHotelLatvija). Izvēli par konkursa uzvarētāju izdara organizators, pamatojoties uz individuālo izpratni par piemērotāko nosaukumu pasākumu telpai.

Ar pārējiem noteikumiem iespējams iepazīties konkursa mājas lapā www.noaugsas.lv.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75239682sec.