Turi roku uz pulsa – iepazīsties ar skaistumkopšanas nozares jaunumiem

Lai lepotos ar kuplu klientu pulciņu un turētu roku uz pulsa, nozares speciālistiem tiešā nozīmē ir jāskrien laikam līdzi – jāpārzina jaunākie sasniegumi nozarē, nepārtraukti jāmācās un profesionāli jāpilnveidojas. Tādēļ šogad izstādē "Baltic Beauty 2015" līdzās plašai semināru un meistarklašu programmai būs arī speciāla podestūra jaunumu prezentācijām, kur īsā, koncentrētā veidā profesionāļi un interesenti ir aicināti iepazīties ar nozares jaunumiem un inovācijām!

Mūsdienās skaistumkopšanas nozarē ļoti straujiem soļiem attīstās dažādas inovatīvas tehnoloģijas, kas tiek izmantotas gan procedūrās, gan kosmētikā. Lai profesionāļi labāk orientētos jaunumos, aicinām sekot līdzi prezentācijām. Nelielam ieskatam piedāvājam iepazīties ar dažām aktualitātēm no plašās programmas, kas notiks visas izstādes dienas hallē "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" profesionālās kosmētikas zonā. Katrs dalībnieks 20 minūtes iepazīstinās ar pašu svarīgāko!

Profesionālās un dekoratīvās kosmētikas jaunumi

Uzņēmums "ODEKI" iepazīstinās ar dermokosmētiku "BIOAPTA" no Itālijas. Tie ir hipoalerģiski līdzekļi, kas uztur ādas fizioloģisko līdzsvaru, pH līmeni un veicina ādas veselību, cilvēka labsajūtu kopumā. "BIOAPTA" līdzekļu augsto farmaceitisko kvalitāti noteic to satura zinātniskā pamatotība, sastāvdaļu augstā kvalitāte, aktīvo komponentu terapeitiskā koncentrācija un stingrā kvalitātes kontrole visos ražošanas posmos. Iepazīšanās ar produktu: 6. novembrī plkst. 13.20 un 7. novembrī plkst. 17.10.

"Saules Salons" iepazīstinās ar vācu profesionālo kosmētiku "Dr.Grandel", kas Vācijā ir viens no līderiem profesionālās kosmētikas zīmolu vidū. Produkti ir visaugstākās kvalitātes un izstrādāti līdz pilnībai, aptverot visas klienta vajadzības un problēmas. Kosmētikai ir 14 produktu sērijas, kā arī speciāla produktu sērija vīriešiem. Tās īpašā rozīnīte – plašais aktīvo serumu klāsts, kas tiek piedāvāts ampulu un želejas kapsulu formā. Prezentācija notiks 7. novembrī plkst. 15.10.

Savukārt SIA "Beauty Balticum" 8. novembrī plkst. 14.30 iepazīstinās ar "GIGI Cosmetic Labs" – profesionālo kosmētiku sejai un ķermenim no Izraēlas. Tostarp varēsiet uzzināt visu par jaunajiem "MesoActive" biorevitalizācijas kokteiļiem no "GIGI"!

Skaistumkopšanas aparatūra profesionāļiem

Daudz jaunumu ir arī skaistumkopšanas aparatūras jomā. Piemēram, SIA "Vario" iepazīstinās kompānijas "LPG Systems" aktualitātēm – jaunu sejas un ķermeņa kontūras diagnostikas sistēmu "LPG Scan", jaunu VIP procedūras protokolu sejai, kaklam un rokām, jaunu sejas aparātu "Mobilift Gold", kā arī jauno LPG kosmētikas VIP līniju. Prezentācijas notiks 6. novembrī plkst. 13.50 un 7. novembrī plkst. 11.50.

Par gaismas un krāsu dziedinošo spēku ir zināms jau sen. Uzņēmums "Frederiks" 7. novembrī plkst. 12.30 apmeklētājiem prezentēs "TDC Tegoder" LED enerģizējošo gaismu un krāsu terapijas masku intensīvai sejas un dekoltē zonas ādas atjaunošanai. Procedūras laikā notiek fotodinamiska iedarbība ar gaismas enerģiju apvienojumā ar krāsu terapiju.

Savukārt uzņēmums "Concordia Cosmetic" 7. novembrī plkst. 11.10 iepazīstinās ar "Mary Cohr" aparatūru Catio Vital Lift sejai un ar jaunu, unikālu "Mary Cohr" uz planšetēm apgūstamu apmācības programmu.

Tas ir tikai neliels ieskats plašajā jaunumu klāstā, tādēļ atliek vien sekot līdzi programmai, lai nepalaistu garām sev interesējošo! Skatīt programmu: www.bt1.lv/bb/things/podestura_sksp_2015_lat.pdf

Kā zināms, no 6. līdz 8. novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2015". Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem, pakalpojumiem un skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu konkursus, kā arī iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus. Izstādes laikā notiks arī XXI Friziermākslas festivāls, kas sola krāšņus šovus, tikšanās ar pasaules mēroga zvaigznēm un vēl, un vēl.... Vairāk: www.bt1.lv/bb

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87602091sec.