Esplanādē tiks iedegta «Labo domu egle»

Svētdien, 2015. gada 29. novembrī, dienā, kad Latvijā atzīmē Pirmo adventi un sākas Ziemassvētku gaidīšanas laiks, Esplanādes laukumā pulksten 19 tiks iedegta labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv sagādātā Labo domu egle, kuru greznos tikai pašdarinātas rotas un novēlējumi.

"Pašdarinātām lietām piemīt īpašs spēks un sirsnība, tāpēc šogad aicinām ikvienu iesaistīties LabieDarbi.lv Labo domu egles rotāšanā. Rokām gatavotie rotājumi ir skaistākā Ziemassvētku dāvana, kādu mēs varam saņemt, jo katrs tajā būs ielicis savas labās domas, vēlējumus un sirsnību. Mēs ticam, ka šogad visi kopā radīsim maģiskāko un sirsnīgāko egli, kas būs dāvana visiem Latvijas iedzīvotājiem šajos svētkos," norāda labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta.

Jau no pulksten 17 ikviens tiek aicināts piedalīties egles rotāšanā – vai nu līdzi ņemot savu pašdarināto rotājumu, vai arī to izgatavojot uz vietas šim nolūkam speciāli izveidotā darbnīcā.  Ikvienam pašdarinātajam rotājumam tiks pievienota kartiņa ar novēlējumu, kas piedalīsies konkursā, kurā viens no dalībniekiem varēs laimēt dāvanu - jauniešu elka Mārtiņa Ruska koncertu savā mācību iestādē.

Pasākumu vadīs mūziķis, stilists un multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms Blūmanis). LabieDarbi.lv Labo domu egles rotāšanas norisi tematiski papildinās laukumā novietotie lielie metāla burti ‘’EGLE’’, pie kuriem ikviens varēs fotografēties, un interesantāko fotogrāfiju autoriem būs iespēja iegūt balvas. Jau otro gadu pēc kārtas ikvienam ziemas prieku baudītājam būs iespēja izmēģināt arī sešus metrus augsto un Latvijā lielāko sniegavīru-slidkalniņu, kuru īpaši šiem svētkiem sagādāja LabieDarbi.lv organizatori, kā arī visi tiek aicināti vērot Trušu karalistē notiekošo.

Pasākuma dienā Esplanādes laukumā pulksten 17 tiks atklāts arī tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš, ko pavadīs dažādas radošās aktivitātes, tostarp folkloras kopas "Dandari" un citu amatiermākslinieku uzstāšanās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39387703sec.