Zemnieku un amatnieku tirdziņi iepriecina arī ziemā

Iecienītie Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirdziņi, kas, neatkarīgi no laikapstākļiem, norisinās katru sestdienu visa gada garumā, arī ziemas mēnešos turpina piedāvāt brīvdienu atpūtas iespējas pilsētniekiem un Rīgas viesiem.

Janvāra pēdējā sestdienā, 2016. gada 30. janvārī, tirdziņā būs iespējams ne tikai iegādāties vietējo zemnieku un amatnieku izstrādājumus un pārtikas produktus, bet arī apskatīt jaunāko izstādi mākslas galerijā, savukārt ģimenes ar bērniem būs aicinātas piedalīties īpašā burtu apgūšanas un atkārtošanas darbnīcā.

Izstāžu galerijā tiks atklāta neformālās apvienības Kvadrāts (Žanis Bezmers, Arno Marnics, Eriks Piternieks, Juris Puntaks)  foto izstāde "Gateris. Pirkstu nav" – fotogrāfiska rakstura izstāde par cilvēka domu un pārspriedumu biežņu, kurā kā neapstaigātā mežā viegli var nomaldīties ikviens ienācējs no malas. Izstāde būs kā ceļojuma maršruts, kurš, sekojot autoru izietajiem "malkas ceļiem", tiks piedāvāts arī izstādes apmeklētājiem. Ieeja – bez maksas.

Viena no tirdziņa iecienītākajām māksliniecēm Marta Ģibiete (uzņēmums "Ledene.lv") tirdziņa laikā ģimenēm ar bērniem piedāvās iesaistīties stikla burtiņu rotu veidošanas darbnīcā, mācoties salikt burtiņus kopā tā, lai veidotos vārds. Mazie burtotāji savā īpašumā iegūs unikālu un kvalitatīvu rotu ar savu vārdu, mīļvārdiņu vai citu vārdu pēc savas izvēles.

Attīstoties arvien jauniem radošiem uzņēmumiem Latvijā, Kalnciema kvartāla tirdziņš ir kļuvis par platformu tiem, kas savas idejas vēlas pieteikt plašākai auditorijai pirmo reizi, tāpēc arī šo sestdien ikviens varēs atrast jaunas unikālas idejas un to radošos risinājumus, Latvijā ražotu un bioloģiski audzētu pārtiku un oriģinālus amatnieku darinājumus, kādus neatrast veikalu plauktos. Lai pieteiktos dalībai tirdziņā, jāsūta produkcijas apraksts un foto uz: [email protected]

 Februāra sākumā, 2016. gada 6. februārī, tirdziņš norisināsies pasaules karnevālu sezonas noskaņās. "Meteņu karnevālā" tiks apvienotas latviešu meteņu svinēšanas tradīcijas ar Venēcijas karnevāla gaisotni. Savukārt 13. februārī norisināsies īpaši gaidītā AUKSTĀS MODES IZPĀRDOŠANA – vietējo modes dizaineru, mākslinieku un amatnieku ziemas sezonas kolekciju izpārdošana. Neatņemama turpmāko tirdziņu sastāvdaļa būs mākslas izstādes, koncerti un dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem, kuras nodrošinās iecienītākie tirdziņa amatnieki, mākslinieki un mājražotāji, piedāvājot gan pieaugušajiem, gan bērniem apgūt sava amata prasmes un noslēpumus.

Pasākumu norises vieta – Kalnciema iela 35, Rīga

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57645011sec.