Pagarina Dabas muzeja speciālistu veidoto izstādi «Skat – logā skelets!»

Dabas muzeja speciālistu veidotā izstāde "Skat – logā skelets!", kas izpelnījusies lielu apmeklētāju interesi, tiek pagarināta līdz 20. martam. Tā ir lieliska iespēja tiem, kas vēl nav paspējuši izstādi apmeklēt!

Izstāde atklāta 2015. gada decembrī un ļauj apmeklētājiem iepazīt dzīvnieku valsts pārstāvju skeletu daudzveidību un to nozīmi dzīvo organismu dzīvē. Tā demonstrē dzīvnieku ārējo un iekšējo skeletu, gan arī to, kā skeleta uzbūve ir saistīta ar dzīvnieku dzīvesveidu un vidi, kurā tie dzīvo. Piemēram, mugurkaulnieku skeleta uzbūves īpatnības, zobu un ekstremitāšu daudzveidība izstādē atspoguļota saistībā ar dzīvnieku pārvietošanās un barošanās veidiem dabā.

Latvijas Dabas muzejs aicina apmeklēt un izzināt skeletu daudzveidību, jo eksponāti, kas šobrīd redzami izstādē, ikdienā atrodas muzeja krātuvē un muzeja ekspozīcijās nav apskatāmi. Izstādē ir sagatavots aktivitāšu "stūrītis", kurā var pārbaudīt savas zināšanas, tuvplānā izpētīt un aptaustīt dažus dzīvnieku skeletu fragmentus. Skolēnu grupas un citus interesentus aicinām nekavēties ar pieteikšanos uz ekskursijām, kurās var uzzināt daudz interesantas papildinformācijas. Ekskursijām aicinām pieteikties līdz 16. martam, zvanot pa tālr. 67356051.

Atgādinām, ka līdz 26. martam ir iespēja apmeklēt 2015. gada dzīvnieka – meža cūkas fotoizstādi, kas tapusi sadarbībā ar Igaunijas Dabas muzeju. Izstāde apskatāma Latvijas Dabas muzeja 3.stāva zooloģijas ekspozīcijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54000306sec.