Atrodi savu mīļdzīvnieku izstādē «PetExpo 2016»

Jau 2016. gada 19. un 20. martā Ķīpsalā notiks iemīļotā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PetExpo 2016", kurā varēs apskatīt suņus, kaķus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas, trušus, vistas, kaziņas, papagaiļus un vēl daudzus citus mājas mīluļus. Nāc uz izstādi ar visu ģimeni, jo tas būs prieka pilns piedzīvojums kā lieliem, tā maziem!

"Pavasaris ir dabas atmodas laiks. Arī mūsu suņi, kaķi un citi dzīvnieki pēc ziemas tumšā laika ar jaunu sparu uzsāk izstāžu sezonu, jo "PetExpo" ir pirmā lielākā 2016. gada izstāde. Katrs apmeklētājs izstādē atradīs sev to visvisskaistāko dzīvnieku, jo labākie no labākajiem suņiem, kaķiem, trušiem un citiem zvēriem ir gatavi priecēt skatītājus," stāsta Latvijas Kinoloģiskās federācijas (LKF) prezidente Vija Klučniece un piebilst: "Bet vispacietīgākie apmeklētāji katras dienas noslēgumā varēs priecāties par krāšņajiem izstāžu fināliem un just līdz savam noskatītajam favorītam!"

Tūkstošiem cilvēka labāko draugu

Katru izstādes dienu par labākā titulu cīnīsies apmēram 1600 ķepaiņi – kopā vairāk nekā 3000 suņu no 16 valstīm. Viskuplākajā skaitā būs suņi no Latvijas un Somijas, ievērojams skaits arī no Krievijas, Igaunijas un Lietuvas, turklāt uz izstādi ieradīsies suņi pat no Itālijas un Korejas. Ķīpsalā varēs redzēt un iepazīt 223 šķirnes suņus – arī tādus retas kā japāņu cīņu suns tosa, Ibisas dzinējsuns, poļu kurts, spāņu kurts un Lankašīras hīlers. Svētdien, 20. martā, notiks Latvijas labāko suņu apbalvošana par sasniegumiem izstādēs 2015. gadā.

Paralēli sacensībām abās izstādes dienās būs iespēja vērot iespaidīgus suņu paklausības demonstrējumus un veiklības stafetes, aizraujošus dažādu sporta veidu demonstrējumus, cirka studijas priekšnesumus, atraktīvas suņu šķirņu demonstrācijas, modes skates un citus izklaidējošus šovus. Pasākumu programma jau drīzumā tiks publicēta izstādes mājaslapā.

Piemīlīgie murrātāji

Arī kaķu mīļotāji varēs vērot spraigas sacensības, kurās piedalīsies vairāk nekā 400 kaķu no sešām valstīm. Starp visiem dižciltīgajiem būs redzami arī tādi retumi kā krāšņie Svētās Birmas kaķi ar baltajām "zeķītēm" un panterai līdzīgie Bombejas kaķi. "PetExpo 2016" apmeklētāji varēs vērot kaķu ekspertīzi un ieklausīties ekspertu stāstījumā. Kopumā varēs redzēt 28 šķirņu kaķus, turklāt arī pašus labākos un skaistākos – pirmajā izstādes dienā notiks Baltijas reģiona labāko kaķu apbalvošana par sasniegumiem izstādēs 2015. gadā, savukārt sestdien, 19. martā, tiks apbalvoti Latvijas felinoloģijas asociācijas "Felimurs" labākie izstāžu kaķi.

Izvēlies mīluli atbildīgi!

Mājdzīvnieka izvēle nedrīkst būt impulsīvs lēmums, tāpēc izstādē noteikti būs gaidīti tie, kuriem vēl nav sava mīluļa, bet sirds pēc tā kāro. "PetExpo 2016" ir īstā vieta, kur uzzināt vairāk par nolūkoto mīluli – par šķirnes īpašībām, par tā turēšanu un kopšanu, kā arī piemērotību tieši tev un tavam dzīvesveidam. Izstādes apmeklējums un sarunas ar speciālistiem var palīdzēt pieņemt pareizo lēmumu, jo ne visi dzīvnieki ir piemēroti visiem – katrs cilvēks un katra ģimene ir individuāls gadījums.

Kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta, bet visiem būs iespēja aprunāties ar dažādu suņu šķirņu klubu speciālistiem un kaķu audzētājiem, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un noskatītu savu mīluli.

Mazie mīļdzīvnieki

Vienam mīlulis ir suns, citam kaķis, bet vēl kādam jūrascūciņa, kāmis vai papagailis. "PetExpo 2016" varēs apskatīt arī daudz un dažādus trušus, kaziņas, zosis, tītarus, papagaiļus un citus dekoratīvos putnus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas un vēl citas mazākas un lielākas radības. Varbūt par tavu draugu var kļūt tieši kāds no šiem!

Šis ir pasākums, uz kuru teju vai obligāti ir jāņem līdzi arī bērni, jo bērni ne tikai iepazīs dažādus dzīvniekus, bet arī varēs izpriecāties "LGK" atrakcijās, kas visu izstādes laiku darbosies bez papildu maksas!

Zoopreces par labām cenām

Vēl bez suņiem, kaķiem un citiem mājdzīvniekiem izstādē būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija. Apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, vitamīnus, dzīvnieku kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas. Tāpat ikviens interesents izstādē varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Izstādi "PetExpo" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs". Suņu izstāžu sponsors – "EUKANUBA", kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN". Vairāk: www.petexpo.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66128898sec.