Aicina uz ikgadējo starptautisko skaistumkopšanas un veselības nozares izstādi EXPO BEAUTY 2016

Nozīmīgais starptautiskais pasākums pulcēs kopā profesionāļus no dažādām valstīm, bet speciālistiem un izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāta daudzveidīga un piesātināta programma. Izstādes ekspozīcija un pasākumi, komerciālā programma, konkursi un semināri katram apmeklētājam un speciālistam dos iespēju iegūt noderīgas zināšana un jaunus iespaidus.

Presei, nozares speciālistiem un visiem izstādes apmeklējumiem interesants notikums būs "Apaļā galda" diskusijas izstādes atklāšanas dienā 1. aprīlī plkst. 12.00. Aktuālo nozares tematu vidū būs kosmetoloģijas, SPA, dekoratīvās kosmētikas un frizūru veidošanas tehnoloģiju attīstības pasaules tendences, Latvijas nozīme skaistumkopšanas un veselības nozares darba tirgū, medicīnas un jaunāko tehnoloģiju ietekme uz mūsdienīgas personības tēla veidošanu.

Piektdien notiks Latvijas atklātais frizieru čempionāts, savukārt apmeklētāji varēs piedalīties konkursos "Visgarākā bize" un "Viskreatīvākā bize".

Izstādes trīs dienu programmas ietvaros notiks profesionāli semināri frizieriem, kuros piedalīsies labākie starptautiskās klases meistari no Sanktpēterburgas Akadēmijas "Ņevskije berega", kā arī semināri kosmetologiem, ko organizē Latvijas Sakistumkopšanas Speciālistu Asociācija ("LSSA").

Sestdien, 2. aprīlī no 12.00 līdz 17.00 pirmo reizi notiks SPA skolas "Aleja Masterov" studentu un topošo SPA speciālistu konkurss. Kā apgalvo konkursa organizētāji, šis pasākums ir lieliska iespēja darba devējiem atrast tieši savu profesionālo speciālistu.

Sestdien izstādes viesu sagaida notikums, ko pamatoti var nosaukt par tradicionālu – atklātais vizāžistu konkurss, ko organizē Baltijas Imidža speciālistu asociācija. Viens no interaktīvajiem konkursiem šogad būs neprofesionālo modeļu konkurss-defiē "Māte un meita", kas arī notiks 2. aprīlī uz izstāžu centra galvenās skatuves. Tajā pašā dienā iz-stādes ietvaros notiks arī mākslinieciskās kosmētikas konkurss.

Jauna izstādes daļa ir zona "Wedding", kur būs pārstāvēti kāzu organizēšanas pa-kalpojumu nozares profesionāļi: kāzu organizēšanas aģentūras un saloni, dekoratori, tūrisma aģentūras, fotogrāfi, kāzu vadītāji un daudzi citi. Izstāde ielūdz visas līgavas, lai smeltos jaunu iedvesmu kāzu pasākuma un sava līgavas tēla veidošanai. Svētdien, 3. aprīlī izstādes viesus sagaida aizraujoša izrāde "WEDDING Show" ar dažādu mākslinieku piedalīšanos, bet no 11.00 līdz 14.00 notiks unikāls un aizraujošs konkurss "Ekstravagantā līgava". Roks, kantri, klasika, blūzs, regejs… šogad jebkuru mūzikas sti-lu var izmantot kā iedvesmas avotu stilistam līgavas tēla veidošanai.

Piedalīšanās izstādes pasākumos dos spēcīgu stimulu speciālistiem savu radošo spēju attīstībai un meistarības paaugstināšanai, bet skaistumkopšanas nozares cienītājiem palīdzēs būt lietas kursā par aktuālajām tendencēm skaistumkopšanas jomā.

Lai iegūtu plašāku informāciju par izstādi, apmeklējiet interneta vietni www.expobeauty.lv

Sagaidi pavasari kopā ar mums izstādē "Expo Beauty", kas no 1. līdz 3 aprīlim notiks izstāžu centrā Skonto Halle!

Izstādes organizators: LATEXPO

Izstādes darba laks:

Piektdiena, 01.04.2016 – 11:00 – 19.00
Sestdiena, 02.04.2016 – 11:00 - 19.00
Svētdiena, 03.04.2016 – 11.00 – 18.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72747087sec.