Orientēšanās sezona iesāksies ar Lieldienu balvu

Otrajās Lieldienās, 2016. gada 28.martā, Imantā ar orientēšanās sprinta sacensībām "Lieldienu balva" sāksies 2016.gada Latvijas kausa izcīņa un līdz ar to arī jaunā orientēšanās sezona. Sacensībām pieteikušies 370 dalībnieki. Elites sportistiem šīs būs kontroles sacensības iekļūšanai Latvijas izlasē startam Eiropas čempionātā, tādēļ startēs daudzi no spēcīgākajiem Latvijas sprinta orientieristiem.

Latvijas Orientēšanās federācija un orientēšanās klubs "Mona" ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu rīko sacensības "Lieldienu balva", kas 28.martā notiks Imantā. Sacensību centrs atradīsies Rīgas Imantas vidusskolā un sacensībās aicināti piedalīties arī tie, kas ar orientēšanos nav pazīstami – cilvēkiem bez iepriekšējas pieredzes tiks sagatavota īpaša distance, kurai iepriekš nav jāpiesakās, atliek tikai ierasties un izmēģināt orientēšanos.

"Lieldienu balva" šogad būs sacensības, kas iesāks Latvijas kausa sacensību seriālu, kas norisināsies no marta līdz oktobrim visā Latvijā. Pavisam Latvijas kausā ietilpst 22 individuālās un stafešu sacensības.

Starp 370 dalībniekiem šoreiz uz starta stāsies arī virkne Latvijas labāko orientieristu, jo šīs sacensības Latvijas izlases vadība izmanto kā kontroli, lai noteiktu sastāvu Eiropas čempionātam, kas maijā norisināsies Čehijā.

Tā vīriešu elitē spēcīgākie dalībnieki ir Artūrs Pauliņš, Andris Jubelis un Dāvis Dišlers, bet nedrīkst aizmirst arī par pagājušā gada šo sacensību uzvarētāju Artjomu Rekuņenko. Sieviešu elitē favorītes izdalīt ir krietni sarežģītāk. Starp tām minamas Līga Valdmane, Līga Ārniece, Sandra Grosberga, Irita Puķīte, Anete Midrijāne un Kristīne Bertuka.

Par sacensībām vairāk uzzināt iespējams, sekojot saitei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.82979918sec.