Vērmanes dārzā noris Latvijas Alus festivāls

Festivāls "Latviabeerfest 2016" norisināsies piecas dienas pašā Rīgas sirdī, Vērmanes dārzā, no 2016. gada 25. - 29. maijam, kur būs iespēja baudīt jaunas un jau iecienītas alus šķirnes, degustēt vietējo meistaru gatavotos gardumus, piedalīties aktīvās atpūtas pasākumos, dejot, dziedāt, klausīties mūziku, kā arī apskatīt un iegādāties amatnieku darinājumus īpaši izveidotā amatnieku tirdziņā.

Pasākuma dalībniekus un visus interesentus uzrunās un izklaidēs neatkārtojamais un vienmēr atraktīvais UFO. "Šī būs interesanta interneta radio BOOMFM un Alus festivāla sadarbība - radio BOOMFM piecas dienas pārtaps par BEER FM. Un manā 25 gadu radio darba pieredzē šī būs ilgākā tiešraide no notikuma vietas." Latviabeerfest 2016 aktuālāko jaunumu komentē Kaspars Upacieris. "BEER FM studijā- Vērmanes dārzā - kopā ar mani šīs piecas dienas darbosies Jānis Strapcāns, Atis Zviedris un Laura Stūrīte. Ar Lauru kopā ir strādāts radio BOOMFM, bet ar Jāni un Ati kopā darbošos pirmo reizi. Domāju, ka visam jābūt labi! Tātad, no 25. līdz 29. maijam internetā klausieties beerfm un Jūs uzzināsiet visu kas notiek Alus festivālā un ne tikai!". Festivāla rīkotāji parūpējušies par interaktīvo festivāla apmeklētāju un dalībnieku dalību raidstacijas satura veidošanā – raidstacijas mājaslapā būs pieejams Twitter panelis savstarpējai komunikācijai – dalīties iespaidos par festivāla norisi, sveikt savus mīļos, veidot muzikālo programmu, kā arī festivāla dalībnieki varēs reklamēt piedāvāto produkciju un izziņot jaunumus apmeklētājiem.

Festivāla apmeklētājus priecēs tādas grupas kā "Silja" no Igaunijas, grupa "Bruģis", Normunds Jakušenoks un grupa "Karakums", "Russian Kalbussian" no Krievijas, "Laimas muzikanti", "Laiptai" no Lietuvas, grupa "Wild detroit Gang", "Homeopāti.lv" u.c. grupas. Atraktīvākie apmeklētāji varēs piedalīties dažādos LATVIABEERFEST konkursos – "Miss LATVIABEERFEST2016", "Studentu karaoke – Dziesmu kari", "Alus vēders".

Festivāla laikā pulcēsies 36 vietējo alus darītavu pārstāvji, kā arī aldari no Lietuvas, Igaunijas, ASV, Beļģijas, Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm, interesentiem piedāvājot simtiem dažādu zīmolu alus šķirņu. Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa būs arī ēdieni, mūzika un citas izklaides.

Festivāla atklāšana 2016.gada 25.maijā plkst. 15.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.34615993sec.