Mežaparkā norisināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei «Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi»

2016. gada 29. maijā, Mežaparka "Zaļajā teātrī" no plkst. 11.00 līdz 16.00 risināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei "Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi".

Tas tiek organizēts jau devīto reizi par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un kļuvis par neatņemamu šī notikuma sastāvdaļu. Katru gadu dalībnieku skaits palielinās, šis pasākums ir veids, kā atpūtu padarīt daudz interesantāku. Galvenā rīkotāju ideja ir sniegt iespēju mazajiem aktīvistiem kopā ar vecākiem vai vecvecākiem lietderīgi sportiskā garā pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā.

Visu pasākuma norises laiku bērni varēs veikt dažādas raibu raibas atrakcijas, pārbaudot savu izveicību, ātrumu, domāšanu un citas attīstošas īpašības. Būs jāsastopas ar "jautrajiem" ķegļiem, ejot pa pēdām, jāiziet "zvēru labirints", ar basām kājām jālasa "vīnogas", jāripina "siera rituļi", jāatrod rūķīšu dārgumi, jāpiedalās "Āfrikas skrējienā" un jāspēlē futbolgolfs. Darbosies radošās darbnīcas, kur noteikti taps "zili brīnumi". Varēs spēlēt lielās brīvdabas spēles, proti, Cirku, Dambreti, Riču – raču. Izlēkāties no sirds arī piepūšamajās atrakcijās.

Vienlaikus pasākuma apmeklētājus un skatītājus priecēs dažādi bērnu mākslinieciskie kolektīvi. Uz lielās skatuves uzstāsies popgrupa "Little Poppy" un "Nots", soliste Linda Auziņa, bet ar krāšņiem deju priekšnesumiem klātesošos priecēs grupa "Dance Beat" un "Rīdze".

Dažādi konkursi un pārsteigumi, goda raksts un gardas balviņas mazajiem stipriniekiem pēc finiša no lielveikalu tīkla "Maxima" garantētas. Ieeja un aktivitātes bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55772114sec.