Mežaparkā norisināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei «Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi»

2016. gada 29. maijā, Mežaparka "Zaļajā teātrī" no plkst. 11.00 līdz 16.00 risināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei "Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi".

Tas tiek organizēts jau devīto reizi par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un kļuvis par neatņemamu šī notikuma sastāvdaļu. Katru gadu dalībnieku skaits palielinās, šis pasākums ir veids, kā atpūtu padarīt daudz interesantāku. Galvenā rīkotāju ideja ir sniegt iespēju mazajiem aktīvistiem kopā ar vecākiem vai vecvecākiem lietderīgi sportiskā garā pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā.

Visu pasākuma norises laiku bērni varēs veikt dažādas raibu raibas atrakcijas, pārbaudot savu izveicību, ātrumu, domāšanu un citas attīstošas īpašības. Būs jāsastopas ar "jautrajiem" ķegļiem, ejot pa pēdām, jāiziet "zvēru labirints", ar basām kājām jālasa "vīnogas", jāripina "siera rituļi", jāatrod rūķīšu dārgumi, jāpiedalās "Āfrikas skrējienā" un jāspēlē futbolgolfs. Darbosies radošās darbnīcas, kur noteikti taps "zili brīnumi". Varēs spēlēt lielās brīvdabas spēles, proti, Cirku, Dambreti, Riču – raču. Izlēkāties no sirds arī piepūšamajās atrakcijās.

Vienlaikus pasākuma apmeklētājus un skatītājus priecēs dažādi bērnu mākslinieciskie kolektīvi. Uz lielās skatuves uzstāsies popgrupa "Little Poppy" un "Nots", soliste Linda Auziņa, bet ar krāšņiem deju priekšnesumiem klātesošos priecēs grupa "Dance Beat" un "Rīdze".

Dažādi konkursi un pārsteigumi, goda raksts un gardas balviņas mazajiem stipriniekiem pēc finiša no lielveikalu tīkla "Maxima" garantētas. Ieeja un aktivitātes bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4227891sec.