Jūrmalā notiks unikāla nakts ekspedīcija bērniem «Nestāsti pasaciņas»

Šo sestdien, 6. augustā, Dzintaru mežaparkā Jūrmalā jau trešo gadu notiks unikāla nakts ekspedīcija bērniem "Nestāsti pasaciņas". Parku par piedzīvojumiem bagātu valstību pārvērtīs mākslinieki Elita Patmalniece, Nele Zirnīte, Aivars Vilipsōns, Rita Sirmā, Anna Vanaga, Roberts Diners un Gaitis Burvis, kas labi zināmās pasakas un stāstus iedzīvinās savā interpretācijā. Nakts ekspedīcija norisināsies no plkst. 21.00 līdz 24.00; ieeja bez maksas.

"Princese uz zirņa" kopā ar Elitu Patmalnieci

Hansa Kristiana Andersena pasakas "Princese uz zirņa" valstību uzburs māksliniece Elita Patmalniece un Lielās Princeses. Pustumsā tiks meklēta Īstā Princese, būs iespēja saposties pucēšanās salonā, kā arī viesoties greizo spoguļu valstībā. Tāpat varēs izmēģināt veiklību, meklējot zirņus princeses gultā. Ikvienu, kurš atradīs zirni, sagaidīs pārsteigums.

Cirka direktors –  Aivars Vilipsōns

Slavenās animācijas filmas "Bonifācija brīvdienas" valstību uzburs mākslinieks Aivars Vilipsōns, kas pats iejutīsies cirka direktora tēlā, aicinot mazos pasākuma apmeklētājus pašiem piedalīties un skatīties cirka priekšnesumus. Lauvēns Bonifācijs būs brīvdienās, bet, kas zina, varbūt neplānoti atgriezīsies.

"Pifa piedzīvojumi" kopā ar jauno mākslinieci Annu Vanagu

Mākslinieces Annas Vanagas radītajā valstībā varēs satikt labsirdīgo sunīti Pifu, krustmāti Agati un viltīgo runci Herkulesu, kā arī baudīt bērnu vokālā ansambļa "Dzeguzītes" sagatavoto muzikālo priekšnesumu. Tumšajā nakts stundā būs iespēja izmēģināt vizināšanos ar sunīša Pifa transporta līdzekli ķerru, bet plkst. 23.00 varēs nobaudīt krustmātes Agates cepto putukrējuma torti.

Trīs sivēntiņi, Vinnijs Pūks, supervaroņi un šūpuļdziesmu ierakstu studija

Māksliniece Rita Sirmā parūpēsies par pasakas "Trīs sivēntiņi un vilks" telpu, kur bērniem būs iespēja kopā ar pasakas varoņiem piedalīties sivēntiņu māju būvniecībā un ekrānos tiešraidē vērot būvniecības procesu, kā arī palīdzēt sacerēt darba dziesmiņas. Pavisam jaunas pasakas "Laika Feja" valstības tapšanā piedāvās ielūkoties māksliniece Nele Zirnīte, savukārt mākslinieki Roberts Diners un Gaitis Burvis uzburs īpašu vidi stāstam "Vinnijs Pūks un viņa draugi". Būs iespēja pacelties ar gaisa balonu, kā arī nogaršot Vinnija Pūka gardo medu. Dzintaru mežaparkā viesosies arī iecienītie mūsdienu stāstu un multfilmu tēli – supervaroņi, kuri demonstrēs savas spējas.

Pirms pusnakts, plkst. 23.30, izskanēs īpašais nakts koncerts, kurā skaistākās šūpuļdziesmas dziedās Latvijas mākslinieki Varis Vētra, Zane Stafecka, Kalvis Jenčs, Adrija Silva Kukuvasa.

Ekspedīcijas laikā darbosies šūpuļdziesmu ierakstu studija, kurā vecāki kopā ar bērniem varēs iedziedāt savas mīļākās šūpuļdziesmas fragmentus. Skanīgākie un sirsnīgākie dziedājumi audio formātā pēc pasākuma būs pieejami jurmala.lv. Nakts ekspedīcijas laikā darbosies īpašais našķu tirgus.

Pasākums veidots kā nakts ekspedīcija, uz kuru bērni pieaugušo pavadībā aicināti ierasties ar kabatas lukturīšiem. Noskaņas radīšanai Dzintaru mežaparks grims pustumsā, izgaismojot tikai aktivitāšu centrus deviņās dažādās norises vietās.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Parka teritorija ir norobežota, un pie izejām bērnu drošības apsvērumu dēļ tiks nodrošināta pašvaldības policijas klātbūtne. Vienlaikus organizatori lūdz pieaugušos neatstāt bērnus bez uzraudzības!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95910788sec.