Septiņas idejas ģimenēm brīvdienu pavadīšanai Jūrmalā

Brīvdienas ir ideāli piemērots laiks, lai pavadītu iespaidiem bagātu dienu jūras tuvumā, vienlaikus baudot kopā būšanu ģimenes lokā. Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs apkopojis interesantākās idejas, kā aktīvi un veselīgi pavadīt brīvdienas vai nedēļas nogali kūrortpilsētā ģimenēm ar bērniem.

Mazo pavāru meistarklases restorānā “Neptūns” un grilbārā “Lighthouse”

Vienā no senākajiem restorāniem Jūrmalā “Neptūns”, kas atrodas netālu no jūras Jaunķemeros, katra mēneša pirmajā svētdienā notiek tematiskas meistarklases, radošas darbnīcas un rotaļas bērniem. Grilbārā “Lighthouse” Jomas ielā sestdienu rītos divu stundu garumā bērniem ir iespēja veselīgi un radoši darboties kopā ar pavāriem, gatavojot dažādus ēdienus.

Slidotprieks Majoru sporta laukumā

Daļēji atklātā ledus halle Majoros piedāvā izbaudīt ziemas slidošanas priekus visai ģimenei. Slidotāji var ņemt līdzi savas slidas vai iznomāt tās uz vietas. Ledus halle noteiktos laikos darba dienās un brīvdienās var slidot mūzikas pavadījumā, kā arī ar hokeja nūjām. Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laikiem un ledus noslodzes grafiku var apskatīt mājaslapā jssc.jurmala.lv sadaļā Majoru sporta laukums.

Ģimenes spa brīvdienas

Pēc pastaigas pa mežu vai gar jūru iespēja relaksēties “Wellness centrā” viesnīcā “SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences”, kas piedāvā izbaudīt dažādas spa procedūras. Viesnīcas bērnu klubs piedāvā izklaides bērniem vecumā no diviem līdz 14 gadiem. Šeit ir gan telpa ar rotaļlietām un aktivitāšu centriem mazākiem bērniem, gan lielākiem bērniem piemērotas izklaides – interaktīvo spēļu zona un džungļu stilā noformēts rotaļu laukums. Viesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA” ir īpašs spa piedāvājums arī bērniem. Viesnīcas plašajā spēļu istabā ar daudzām rotaļlietām sev izklaidi atradīs dažādu vecumu bērni.

Ūdens izklaides “Līvu Akvaparkā”

"Līvu Akvaparkā" katrs spēs atrast sev piemērotāko atpūtas veidu. Ūdens atrakciju parkā ir 20 dažādu garumu un ātrumu nobraucienu slīdnes, vairāk nekā 10 baseini, kas piemēroti gan maziem, gan lieliem. Adrenalīna tīkotāji priecāsies par straujajiem un elpu aizraujošajiem slīdkalniņu līkločiem, savukārt tie, kam tīk mierīgāka atpūta, varēs nodoties relaksācijai spa kompleksā, izbaudot ūdens masāžas vai kādu no pirtīm.

Ziemas velobrauciens

Jūrmalā var arī iznomāt velosipēdu un doties izbraucienā pa pilsētas ieliņām, apskatot Jūrmalas arhitektūru. “Sixt” velo noma ir vienkāršs un ērts veids, kā sarīkot velobraucienu visai ģimenei! Nomas punktos pieejamie velosipēdi tagad ir aprīkoti ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas sezonā. “Sixt” velosipēdus var iznomāt vairākās vietās Jūrmalas pilsētā. Velonoma pieejama arī Jaunķemeros, restorānā “Neptūns”.

Boulings sporta klubā “Balans”

Sporta klubā “Balans” Bulduros ir pieejami seši boulinga celiņi. Viens no tiem ir aprīkots ar paceļamām apmalēm mazajiem spēlētājiem, pieejamas arī bērnu bumbas.

Burvība Ragakāpas dabas parkā

Jūrmalas pilsētas austrumu daļā uz rietumiem no Lielupes grīvas atrodas Ragakāpas dabas parks ar pastaigu taku aptuveni divu kilometru garumā. Taku veido koka laipas, kas ved cauri priežu mežam. Parka teritorijā atrodas arī Jūrmalas brīvdabas muzejs ar zvejnieku sētu, enkuru un laivu kolekciju.

Jūrmalas pilsēta ziemā piedāvā daudz iespēju, kā palutināt sevi, uzlabot labsajūtu un aktīvi atpūsties. Jūrmalas spa, kūrortviesnīcu, restorānu un aktīvās atpūtas piedāvājumi atrodami mājaslapā: ziema.jurmala.lv 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4780879sec.