Nedēļas nogalē Jomas ielas svētki un Tango nakts Jūrmalā

Nedēļas nogalē, 15. jūlijā, Jūrmalā norisināsies Jomas ielas svētki. Jūrmalas centrālās ielas – Jomas ielas – svētki priecēs ar teātra uzvedumiem, muzikāliem priekšnesumiem un aizraujošu programmu bērniem Horna dārzā. Svētku vakarā Dzintaru pludmalē jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja vērot unikālu tango uzvedumu – kaislīgas dejas ar akrobātikas elementiem.

Jomas ielas svētki

Jomas ielas svētki norisināsies jau astoņpadsmito gadu. Uz Jomas ielas skatuves pie viesnīcas "Hotel Jūrmala SPA" uzstāsies indīpopa grupa "Franco Franco", grupa "Audiokvartāls" un ansamblis "Manta", kā arī mūzikas duets "Pastkaste" ar programmu "Visādas mājas". Apmeklētājiem būs iespēja vērot vairākus teātra uzvedumus: režisores Indras Vaļenieces komēdiju "Mēs un mūsu sieva", kurā spēlēs Aīda Ozoliņa, Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis, kā arī Jūrmalas Valsts ģimnāzijas teātra izrādi "Uzvara" un skeču  "Izvēle ir mūsu ziņā". Uzstāsies arī Robijs Trankalis ar burvju triku priekšnesumiem. 

Mazākie svētku apmeklētāji Horna dārzā varēs darboties radošajās darbnīcās, kurās varēs izgatavot kartona somas, ielūkoties mikroskopos zinātniskajā laboratorijā un piedalīties citās aizraujošās aktivitātēs. Ģimenes ar bērniem varēs baudīt vairākus muzikālus teātra uzvedumus un izrādes: radošās apvienības "Teātris un Es" muzikālo izrādi "Lielais talantu šovs", koncertuzvedumu "Lai ir" ar bērnu ansambļa "Kolibri" un tenora Jura Vizbuļa dalību, Bergenas latviešu amatierteātra "LATiBergen" izrādi "Vilks, kurš rija grāmatas", atraktīvu brīvdabas dziesmu spēli "Reiz kādā pasakā" ar aktieri Jāni Skani, kā arī muzikālo izrādi ar līdzdarbošanos "Četras kastes". Ar priekšnesumiem priecēs arī Jūrmalas Kultūras centra bērnu un jauniešu "BD deju studija".

Visas dienas garumā Majoru stāvlaukumā notiks svētku tirdziņš, kurā būs pieejami daudzveidīgi amatnieku izstrādājumi un lauku labumi no zemnieku saimniecībām.

Dzintaru pludmales smiltīs Tango nakts

No plkst. 22.00 līdz 2.00 Dzintaru pludmales smiltīs notiks unikāls tango uzvedums, kas karstasinīgas dejas apvienos ar akrobātiskiem elementiem. Kaislīgos mūzikas ritmus iekustinās grupa "Tango Sin Quinto" un dziedātāja Aija Vītoliņa, dejotāji un horeogrāfi Agnese Vanaga un Andris Kačanovskis, gaisa akrobātes Grete Gross un Lizeth Wolk no Igaunijas, deju grupa "Ritms", kā arī uguns un žonglēšanas mākslinieki no "Fire Spirit". Jūras krastā uzstāsies arī dziedātāji no Itālijas - jauno talantu konkursa "Videofestival Live" laureāti, kā arī dīdžejs Rudd.

Ieeja pasākumos bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27870893sec.