Līdz sestdienai Jūrmalā skatāma ekspresizstāde «Dzeltenā suņa gads»

Sagaidot Suņa gadu, svētdien, 18. februārī Jūrmalas Mākslinieku namā, Muižas ielā 6 notika tradicionālais un gadskārtējais Mākslinieku nama Jaungada pasākums. Mākslinieku nams kopā ar biedrību RAD-DAR aicināja māksliniekus, atbalstītājus un sadarbības partnerus radoši un daroši piedalīties „Dzeltenā Suņa gada” pasākumā un izstādē. No 20.02.2018. izstāde „Dzeltenā Suņa gads” ir apskatāma plašākai publikai.

Lai piedalītos pasākumā, līdzi bija jāņem uzzīmēts, uzgleznots, uzrakstīts vai kā citādi darināts veltījums Sunim un arī pašam/ai jāizskatās pēc Suņa. Pasākuma laikā notika Skaistumkonkurss, kur nominācijā „Izskatās pēc Suņa” tika piešķirtas vairākas 1., 2., un 3. vietas. Klātesošie varēja sajusties gan kā „Suņi uz siena kaudzes”, gan pagrauzt dažādus kaulus, kā arī apriet viens otru pēc sirds patikas.

Izstādes atklāšana notika mākslas performance, kurā mākslinieks Nugzars Paksadze gleznoja Suņa portretu.

 Izstāde piedalās šādi autori: Leo Preiss, Andrejs Ģērmanis, Dagnija Cerevičņika, Jūrmalas domes Kultūras nodaļa, Astra Šenberga, Jete Mezīte , Līga Kalniņa, Valdis Opmanis, Antra Opmane, Aiva Žūriņa, Veronika Vilcāne, Inda Kauliņa, Ieva Rituma, Mētra Drulle, Elīna Elere, Ieva Helmūte, Iveta Laure, Nils Kauliņš, Agnese Bule, Valija Tursa, Inga Dārzniece, Ojārs Martinsons, Elizabete Melbārdze, Slokas dzīvnieku patversme, Latviešu sapnis, Solvita Kūna, Česters, Atis Jurgenovskis, Iveta Meijere, Agnese Apsīte, biedrība RAD-DAR, Līga Andruce, Terēze Tursa, Kartrīna Tursa, Ingrīda Raudsepa, Gundega Antonio, Aija Bāliņa, Ieva Skangale, Nugzars Paksadze, Anete Kasparova, Inita Grāvere, Māra Mozgire, Inese Aizstrauta, Rita Sirmā, Elizabete Žerdiņa, Andrejs Rubulis, Irina Ošleja, Andra Hince, Oļesja Šneibaha un Mākslinieku nama Vizuālās mākslas studija.

Šai izstādei ir arī sociāls raksturs. Ar darbu „SOS” „Dzeltenā Suņa gada” izstādē piedalās Slokas dzīvnieku patversme.

Izstāde „Dzeltenā Suņa gads” Mākslinieku namā būs apskatāma tikai līdz 24.02.2018.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37247705sec.