Pasaules skatuves zvaigznes festivāla Summertime galā koncertā

12. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies tradicionālais, nu jau 14. starptautiskā mūzikas festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” galā koncerts – spilgta muzikālo svētku kulminācija, ko Jūrmalai dāvās Inese Galante. Klausītājus gaida pozitīvu emociju un sajūtu virpulis, pateicoties muzikālo priekšnesumu daudzveidībai: šajā vakarā uz koncertzāles skatuves kāps Latvijas un ārzemju zvaigznes kopā ar jaunajiem talantiem – konkursa “Ineses Galantes Talanti” laureātiem.
 
Tikai “Galā Galante” koncertā klausītājiem būs unikāla iespēja uz vienas skatuves dzirdēt mūziķu un izpildītāju zvaigžņu sastāvu: Latvijas Nacionālās operas solistus, kas iemantojuši gan profesionālu mūzikas kritiķu, gan klausītāju atzinību – Raimondu Bramani, Mihailu Čuļpajevu un Juri Vizbuli, kuri apvienojuši savas balsis un harizmu muzikālā apvienībā – Tenoru Trio; izcilo Latvijas kontrtenoru Sergeju Jēgeru, asprātīgo un harizmātisko Intaru Busuli un, protams, pašu Inesi Galanti, kā arī visā pasaulē iecienīto mecosoprānu no Krievijas – Oļesju Petrovu un leģendāro Krievijas džeza pianistu Daniilu Krāmeru. 
 
Kā īpašais viesis festivāla noslēguma koncertā uzstāsies pazīstamais itāļu dziedātājs – Džovanni Kostello (Giovanni Costello), kā arī mākslinieciskais baritons no Austrijas – Martins Ahrainers (Martin Achrainer). Tā, piemēram, Džovanni Kostello, neticama šarma un apburošas balss īpašnieks, visas pasaules klausītāju mīlulis un sieviešu siržu iekarotājs, savā neatkārtojamajā manierē izpildīs pazīstamus itāļu hitus un balādes, sākot ar Karūzo līdz pat Čelentāno skaņdarbiem. Savukārt Vīnes operas solista Martina Ahrainera uzstāšanās festivālā būs jaunatklājums latviešu klausītājiem. “Martins spēj izdziedāt gan pašas zemākās, gan pašas augstākās notis savā diapazonā, turklāt viņš to dara ļoti profesionāli, izsmalcināti un filigrāni,” tā par austriešu baritona vokālajām spējām raksta viens no ASV lielākajiem laikrakstiem “The New York Times”.
 
Neatņemama Ineses Galantes mūzikas svētku sastāvdaļa ir Festivāla orķestris, tā pastāvīgā diriģenta – Ekharta Vicika vadībā (Ekhart Wycik, Vācija), kurā īpaši festivālam apvienojas Latvijas labāko profesionālo orķestru mūziķi. Programma “Galā Galante” ietver arī konkursa “Ineses Galantes talanti” laureātus – muzicējot gan solo, gan kopā ar izcilajiem mūziķiem, jaunie talanti kārtējo reizi patīkami pārsteigs klausītājus ar savu meistarību un izaugsmi, liekot pasmaidīt un lepoties par mūsu valsts jaunās paaudzes talantiem. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, programma “Galā Galante” priecēs klausītājus ar virkni patīkamu un negaidītu pārsteigumu.
 
Biļetes uz festivālu “Summertime – aicina Inese Galante” pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī mājaslapā www.bildesuparadize.lv. Detalizētāka informācija par festivāla koncertprogrammu meklējiet mājaslapā www.festivalsummertime.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14696097sec.