Jūrmala aicina iebraukšanas caurlaides pirkt elektroniski

Brīvdienās, kad karstajā laikā ļoti daudzi cilvēki dodas uz pludmali, Jūrmalas pilsēta aicina nestāvēt rindās pie caurlaižu iegādes aparātiem, bet caurlaides pirkt elektroniski: ar aplikāciju “Mobilly” (vai nosūtot SMS mobilā tālruņa operatoram) un “Riga Card” starpniecību vai portālā www.visitjurmala.lv. 

Atgādinām, ka iebraukšanas maksu var samaksāt arī pēc iebraukšanas īpaša režīma zonā, tikai jāievēro, ka caurlaidei obligāti jābūt nopirktai ne vēlāk kā līdz plkst. 23.59 tajā dienā, kad transportlīdzeklis iebraucis Jūrmalā.

Vienas dienas caurlaidi konkrētai dienai var nopirkt mājaslapā www.visitjurmala.lv. To var izdarīt vai nu pirms došanās uz Jūrmalu, vai jebkurā laikā tajā pašā dienā līdz plkst. 23.59, kad transportlīdzeklis iebraucis īpaša režīma zonā. Par caurlaidi var samaksāt arī pēc izbraukšanas no Jūrmalas, jau aizbraucot mājās, tikai jāņem vērā, ka maksājums jāveic iebraukšanas dienā līdz plkst. 23.59. Arī mobilo aplikāciju “Mobilly” un “Riga Card” lietotāji par iebraukšanas caurlaidi var samaksāt pirms vai arī pēc iebraukšanas pilsētā. Svarīgi atcerēties, ka, iegādājoties caurlaidi, precīzi jānorāda transportlīdzekļa reģistrācijas numurs.

Caurlaižu iegādes automāti ir pieejami ne tikai Priedainē un Vaivaros, bet arī Majoru stāvlaukumā pie Jūrmalas Tūrisma informācijas centra Lienes ielā 5 un pie lielveikala "Rimi" Pērkona un Viestura ielas krustojumā. Caurlaižu iegādes automātos var maksāt ar karti vai skaidrā naudā. Pirms samaksas veikšanas caurlaides iegādes automātā jāievada automašīnas reģistrācijas numurs.

Ar vienu dienas caurlaidi īpaša režīma zonā var iebraukt neierobežotu reižu skaitu tajā datumā (līdz plkst. 23.59), kuram caurlaide iegādāta, nevis tikai vienu reizi, kā tas bija iepriekšējos gados. Iebraukšanas maksa vienai dienai ir nemainīga – divi eiro. 

Caurlaižu iegādes kontrole ir pilnībā automatizēta. Videotehniskās ierīces fiksē iebraukušo transportlīdzekļu reģistrācijas numuru, un vēlāk datubāzē tiek pārbaudīts, vai transportlīdzeklim iebraukšanas dienā līdz plkst.23.59 ir iegādāta caurlaide. Sods par caurlaižu režīma neievērošanu ir 50 eiro. Savukārt autostāvvietas Jūrmalas pilsētas teritorijā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, ir bez maksas, izņemot privātās autostāvvietas.

Aicinām autobraucējus pievērst uzmanību, lai, pērkot caurlaidi, tiktu ievadīts precīzs iebraukušā transportlīdzekļa reģistrācijas numurs. Ja numurs tomēr ievadīts kļūdaini, situācijas apraksts jānosūta uz e-pasta adresi [email protected], norādot caurlaides iegādes datumu, caurlaides automāta numuru (redzams arī čekā), nepareizi ievadīto transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numuru un pareizu transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numuru. E-pasta vēstulei ieteicams pievienot caurlaides automāta čeka kopiju vai foto. Pēc informācijas pārbaudes Jūrmalas pilsētas transportlīdzekļu kontroles informācijas sistēmā caurlaides dati tiks precizēti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14697099sec.