Jūrmala 1.septembrī aicina uz grandioziem Kauguru svētkiem

Jau ceturto gadu Jūrmala septembra sākumu aicina svinēt Kauguros – 1.septembrī kūrortpilsētā tiks svinēti tradicionālie Kauguru svētki. Ar vienīgo koncertu Latvijā Kauguru svētku vakarā uzstāsies šarmantā ukraiņu dziedātāja Jolka (Ёлка) kopā ar mūziķu kolektīvu.

Pirms tam uz skatuves kāps jūrmalnieku iemīļotais dziedātājs Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, kurš Kauguros uzstāsies ar savu īpašo koncertprogrammu. Svētkos uzstāsies arī hiphopa apvienība “Olas”. Rudens ieskaņas svētkos varēs izbaudīt arī ekstrēmu velo šovu, humoristisku stand-up izrādi, kā arī būs daudzveidīgas aktivitātes bērniem un jauniešiem. Svētku noslēgumā – krāšņa uguņošana. Ieeja visos pasākumiem bez maksas.

Šogad Kauguru svētki norisināsies uz Talsu šosejas – vienā no platākajām ielām Kauguros, kas atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā no Zilā karoga pludmales. Svētki sāksies jau plkst. 13.00.

Vakara koncertā – grupa “Olas”, Intars Busulis un “Abonementa orķestris” un Jolka

Pirms vakara koncerta uz lielās skatuves plkst. 18.30 apmeklētājus ar savu uzstāšanos priecēs jūrmalnieks Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks no hiphopa apvienības “Olas”. Vakara koncertprogrammu plkst. 20.00 jau tradicionāli atklās dziedātājs Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, kas svētkos atskaņos gan klausītāju jau iemīļotas, gan jaunākās dziesmas. Pirmo reizi Kauguros uzstāsies šarmantā ukraiņu dziedātāja Jolka (Ёлка), kas uz skatuves kāps plkst. 21.30 kopā ar mūziķu kolektīvu 11 cilvēku sastāvā. Poproka dziedātāja Jolka izceļas ar savu harizmu, plašo balss diapazonu, kvalitatīvo un daudzveidīgo mūzikas raksturu. Mūziķe izdevusi piecus studijas albumus, un ir viena no populārākajām mūzikas izpildītājām Eirāzijā, regulāri ieņemot augstākās pozīcijas populārākās mūzikas topos.

“Comedy Latvia” stand-up izrāde, “Greentrials” ekstrēmais velo šovs un grafiti paraugdemonstrējumi

Plkst. 17.30 Kauguru svētku apmeklētāji varēs vērot apvienības “Comedy Latvia” stand-up izrādi. Jauniešus un ekstrēmo sporta veidu cienītājus izklaidēs Baltijas valstīs labākā velo šova komanda “Greentrials”, kas apvieno spēcīgākos BMX un velo un moto triāla sportistus. Ekstrēmajā velo šovā uzstāsies BMX freestyle, BMX flatland un velotriāla pārstāvji, kas Kaugurus pārsteigs ar diviem aizraujošiem šoviem plkst. 14.00 un 16.00. Tāpat apmeklētāji varēs izmēģināt kosmonautu trenažieri, izšūpoties trīs dimensiju šūpolēs un piedalīties daudzās citās aizraujošās atrakcijās visas dienas garumā.

Grafiti mākslinieks Holis (Viesturs Holenders) veidos vides objektu – grafiti sienu “Es ♡ Kauguri”. Ikviens varēs piedalīties grafiti veidošanā, tā radot unikālu mākslas darbu.

Leļļu teātra izrādes, “Zili brīnumi” eksperimenti un radošās darbnīcas

Ģimenes ar bērniem svētku laikā iepriecinās Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” ar muzikālām teātra izrādēm “Burvju stabulīte” un “Kliņķīša piedzīvojumi”. Izrādēs būs daudz lielu un mazu jocīgu zvēru un putnu, kā arī visiem labi zināmi un arī pavisam jauni pasaku tēli. Izklaides un izglītības centrs “Zili brīnumi” piedāvās piedalīties dažādos eksperimentos ar sauso ledu un šķidro slāpekli, kā arī citās aizraujošās aktivitātēs gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Svētkos uzstāsies arī Jūrmalas radošie kolektīvi ar teātra, dziesmu un deju priekšnesumiem, ko varēs vērot no plkst. 13.00 līdz 17.30.

Kauguru svētku programma un informācija par citiem pasākumiem pieejama Jūrmalas pilsētas mājaslapā www.visitjurmala.lv

Pasākumu laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana, ieraksti var tikt publiskoti ar mērķi sekmēt kultūras vērtību saglabāšanu un vairot Jūrmalas pilsētas atpazīstamību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09917283sec.