Aicina uz Pasaules Tūrisma dienu Jūrmalā

Aicinām izmantot Jūrmalas uzņēmēju piedāvāto plašo ūdens procedūru piedāvājumu un sajust vasaras siltumu peldoties un vingrojot baseinos!

Lai sabiedrībā popularizētu tūrisma nozari, kā arī aktualizētu tās nozīmi gan tautsaimniecībā, gan arī starpkultūru attiecībās, katru gadu 27. septembrī tiek atzīmēta Pasaules Tūrisma diena. Šogad tā tiks atzīmēta ar tēmu "Tūrisms un ūdens – aizsargāsim mūsu kopējo nākotni". Jūrmalas pilsēta ir bagāta ar ūdenstilpnēm un pazemes minerālūdeņiem, kuri cauri gadsimtiem ir bijuši plaši pielietoti ārstniecībā un pazīstami pilsētas viesu vidū. 2010.gadā Jūrmalas kūrortpilsēta tieši "Ūdens tūrisma" tematikā ieguva balvu kā viens no "Eiropas izcilākajiem tūrisma galamērķiem" (EDEN), jo kūrortpilsētā kūrortārstniecībā izmanto trīs veidu dabīgos dziednieciskos minerālūdeņus, iekšķīgai lietošanai, procedūrām vannās un baseinos. Jūrmalā ir pieejami dažādi baseini ar regulāru, minerālūdens un jūras ūdeni; tajos norit dažādas ūdens sporta nodarbības, kā arī pašiem mazākajiem, pie prasmīgiem treneriem, ir iespēja iemācīties peldētprasmi.

Jūrmalas pilsētas tūrisma uzņēmēji, sākoties rudenim ir sagatavojuši dažādus īpašos piedāvājumus, kuri ietver dažādas veselības uzlabošanas procedūras imūnsistēmas stiprināšanai, muguras ārstēšanai, notievēšanai, veselības profilaksei, skaistumam un atpūtai. Kūrortpilsētas tūrisma uzņēmumi tās viesiem piedāvā plašu ūdens procedūru un īpašo piedāvājumu klāstu. Sīkāka informācija: www.tourism.jurmala.lv/page/340

Jūrmalas pilsētas domes tūrisma un ārējo sakaru nodaļas pārstāvji Tūrisma dienā, kopā ar Jūrmalas tūrisma uzņēmējiem īstenos dažāda veida tūrisma mārketinga pasākumus. Pirmais no tiem ir izstāde – darbseminārs, kas norisinās Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā. Pasākuma laikā notiks tikšanās ar vietējiem tūrisma operatoriem un aģentiem, tiks organizēta prezentācija, lai popularizētu Jūrmalas pilsētas tūrisma produktus. Īpašs akcents būs tūrisma produktiem, kuri pieejami visu gadu un ir ar augstu pievienoto vērtību, piesaistot ārvalstu tūristus ārpus vasaras perioda. Plānots, ka darbsemināru apmeklēs ap 100 tūrisma aģentu no Ņižņijnovgorodas apgabala.

Sadarbībā ar Tūrisma un attīstības valsts aģentūru, tieši tūrisma dienā tiks uzņemta 6 Uzbekistānas uzņēmēju delegācija. Lai delegācijas pārstāvjus iepazīstinātu ar veiksmīga tūrisma mārketinga piemēriem kūrortpilsētā un dalītos pieredzē, dalībniekiem paredzēts apmeklēt dažādus tūrisma objektus.

No 27.-28.septembrim Jūrmalas pilsētas domes tūrisma un ārējo sakaru nodaļa sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Rix Travel" uzņems 20 Krievijas tūrisma operatora "Solvex" aģentus. Vizītes laikā viesi apskatīs rehabilitācijas centrus, kūrortviesnīcas, kā arī jaunatvērtās viesnīcas Jūrmalā. Tūrisma aģenti saņems informāciju par Jūrmalas pilsētas jaunumiem un aktuālākajiem piedāvājumiem, kā arī par Latvijas veselības tūrisma klasteri un tā komersantu piedāvātajiem pakalpojumiem.

Sadarbībā ar Krievijas Federācijas vēstniecību Latvijā, piektdien tiks uzņemta 10 Stavropoles uzņēmēju delegācija, kurā ietilpst dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvji, tai skaitā tūrisma. Uzņēmēji tiks iepazīstināti ar ekonomisko situāciju un tūrisma attīstību pilsētā, kā arī tiksies ar vairāku tūrisma uzņēmumu pārstāvjiem.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54141521sec.