Jūrmalā notika trešā Saulainā nakts

18. oktobrī vienā no lielākajām Jūrmalas viesnīcām Baltic Beach Hotel valdīja svētku atmosfēra. Ar saulainu mūziku, īpašiem rudens piedāvājumiem un zeltainiem baloniem tika sagaidīta jau trešā Saulainā nakts – krāšņs izklaides pasākums gan viesnīcas pastāvīgajiem viesiem, gan visiem interesentiem.

Populārais Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns bija lieliski iejuties namatēva lomā, palīdzot neapjukt plašajā aktivitāšu klāstā. Kā pasākuma kulminācija viesiem tika sagādāta unikāla iespēja vērot luksus universālveikala "Podium" jaunākās kolekcijas modes skati.  

Restorānos "il Sole" un "Caviar Club" varēja saņemt vīnziņu padomus, degustēt un iegādāties iepatikušos vīnus, kā arī baudīt svētku maltīti. Tie, kuri izvēlējās apmeklēt "Absolut Transformer" kokteiļu bāru, varēja saņemt kokteili ar personīgu sveicienu no Rīgas vadošā bārmeņa Andra Reizenberga.

SPA centra speciālisti sniedza vērtīgus padomus par ādas kopšanu aukstajā laikā, veselīgu dzīvesveidu, kā arī deva iespēju bez maksas izmēģināt dažādas SPA procedūras. Šeit viesi varēja uzzināt arī par īpašajiem SPA centra jaunumiem – Jūrmalas medicīnas centra un Latvijas Amerikas Acu centra filiāles atvēršanu.

Krāšņus un oriģinālus svētku galda klājumus prezentēja jaunā pasākumu aģentūra "Will' Happen" un floristikas salons "Dizaina parks". Izklaides programmu bagātināja arī ekskluzīvu juvelierizstrādājumu ražotāja "Tenzo" stends, kurā viesi priecēja acis, aplūkojot unikālas rotas ar krāsainiem dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem.

Improvizētajā fotostendā viesi varēja iemūžināt atmiņas par pasākumu, padarot savu tēlu atraktīvāku ar aksesuāriem no karnevāla tērpu veikala Kostimi.lv.

Domājot par strauji tuvojošos gada nogali, Baltic Beach Hotel Jaungada programmu "Touch of Vegas" efektīgi pieteica disco funk grupa "Art de Funk" ar tās līderi Rodionu Kuzminu.

Lielākā daļa apmeklētāju labprāt izmantoja īpašo bonusu – iespēju iegādāties priekšapmaksas kartes, kas 2 mēnešu laikā sniedz 50% atlaidi viesnīcas numuriņiem un 25% atlaidi SPA centra, sporta centra, kā arī restorānu "il Sole" un "Caviar Club" pakalpojumiem.

Bet jau pavisam drīz, 1. un 16. novembrī, Baltic Beach Hotel aicina uz sezonas jaunumu – krāšņu šovprogrammu "Brīnumainās vakariņas". Papildu informācija pieejama Baltic Beach Hotel mājaslapā www.balticbeach.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44656396sec.