Pirmo reizi restorānā Neptūns varēs baudīt klasiskās mūzikas koncertu kopā ar stāstiem par Vīni

2013. gada 6. decembrī pulksten 20:30 restorānā Neptūns (Jūrmala, Jaunķemeru ceļš 1) varēs baudīt skaistu klasiskās mūzikas koncertu "Vīne. Pilsētas un meža stāsti" un klausīties stāstos par tā laika komponistiem un Vīni.

"Vīne visos laikos bijusi mūzikas lielpilsēta. Mūsu programmā ieskatīsimies šīs skaistās pilsētas vēstures lappusēs Vīnes klasicisma radītāju un kopēju  J.Haidna, V.A.Mocarta, L.Bēthovena dzīves laikā – 18., 19.gadsimtā . Savu ceļojumu pa Vīni turpināsim ar F.Šūberta mūzikas romantisko elpu. Bet īpaši jaunu lappusi savas pilsētas, visas Austrijas un pasaules muzikālajā vēsturē ierakstījis valšu karalis Johans Štrauss. Šī lappuse noteikti saistīs arī mūsu uzmanību un mēs dosimies karaliski cēlā pastaigā pa Vīni un Vīnes mežiem, arī pie skaistās zilās Donavas, lai vēlreiz pārliecinātos  par Vīnes valša nezūdošo skaistumu.", tā par koncertprogrammu stāsta koncerta vadītāja Karina Bērziņa.

Piedalās: Evija Martinsone (soprāns)

                Ivars Bezprozvanovs (čells)

                Aldis Liepiņš (klavieres)

                 Karina Bērziņa (koncerta vadītāja)

Koncerta laikā varēs baudīt bārmeņu sarūpēto īpašo piedāvājumu – šampanieša kokteili "Simfonija" tikai par Ls 2,50 / Eur 3,56.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā Biļešuservisa (www.bilesuserviss.lv) kasēs un uz vietas restorānā 9 Ls / 12,81 Eur.

Ieteicama galdiņu rezervācija: 67731289, 26189261 (vietu skaits pie galdiņiem ierobežots).

Piejūras restorāns "Neptūns" ir senākā vieta Jūrmalā, kur tiek gatavotas gardas maltītes, izmantojot vietējo zemnieku produktus un Latvijas, Eiropas, Kaukāza virtuvju labāko pieredzi. Šai vietai piemīt patiesi vēsturiska aura un mājīgs interjers. Restorānā regulāri tiek organizēti koncerti, lai savienotu gardu ēdienu baudījumu kopā ar muzikālu baudījumu dvēselei. Pārliecinieties paši – vieta, kur pazūd steiga.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39050817sec.