Uzlādē sevi rudenim jeb piecas idejas aktīvai atpūtai kopā ar ģimeni

Notikumiem un plašām atpūtas iespējām bagātā vasara jau pagājusi, taču arī rudens piedāvā virkni interesantu iespēju, kā būt aktīviem, izklaidēties, smelties enerģiju un “uzlādēties” kopā ar ģimeni. Spirdzinošs gaiss un atklājumiem piepildīti pastaigu maršruti, piedzīvojumi dabas takās vai pikniks jūras krastā –  tā ir tikai daļa no rudens valdzinājuma Jūrmalā.

Iepazīsti dabu!

Ķemeru nacionālais parks ir lieliska vieta, kur tuvāk iepazīt Latvijas neskarto dabu, aizsargājamos augus un piedalīties putnu vērošanas meistarklasēs. Tajā pa īpaši izbūvētu laipu trīs kilometru garumā ir iespēja  izstaigāt Ķemeru lielo tīreli un apskatīt teju visu purvu. Turklāt tiem, kuri nejūtas droši par savām orientēšanās prasmēm vēl neiepazītā vietā, nacionālais parks piedāvā izmantot arī parka gida pakalpojumus.

Ļaujies drosmīgiem piedzīvojumiem Dzintaru Mežaparkā!

Dzintaru Mežaparks ir īsta paradīze bērniem un viņu vecākiem, turklāt brīvdabas izklaides parks ir atvērts visa gada garumā. Mežaparks izveidots Dzintaros 14 hektāru platībā un tajā pieejamas gan kāpelēšanas zonas un dažādas atrakcijas, gan skeitparks un trase skrituļotājiem. Tāpat kopā ar ģimeni iespējams sarīkot pat basketbola turnīru, jo parkā brīvi pieejami vairāki strītbola laukumi. Savukārt paši aktīvākie var izmantot iespēju palūkoties uz Jūrmalu un tās apkārtni, uzkāpjot 36 metrus augstajā skatu tornī, no kura skaidrā laikā iespējams redzēt pat Rīgu!

Izbaudi ūdens priekus arī rudenī!

Nav noslēpums, ka peldēšana un ūdens aktivitātes nostiprina muskulatūru, kā arī attīsta kustību koordināciju. Līvu Akvaparkā ūdens priekus var baudīt ne tikai vasarā, bet arī aukstajos gada mēnešos – rudenī un ziemā. Turklāt tas ir viens no lielākajiem ūdens atrakciju parkiem Ziemeļeiropā, kurā ūdens priekus iespējams baudīt vairāk nekā 20 atrakcijās.

Stiprini veselību ar jūras gaisu!

Jūras jonizētais gaiss labvēlīgi ietekmē kā bērnu, tā pieaugušo veselību, tas stiprina imūnsistēmu un sniedz enerģiju. Turklāt arī rudenī jūras krastā iespējams baudīt plašas izklaides iespējas – spēlēt kopā ar ģimeni minifutbolu, doties piknikā vai izbraucienā ar velosipēdiem gar jūru. Savukārt Ragakāpas dabas parkā iespējams apskatīt vienu no augstākajām kāpām Latvijā  – Ragakāpu, kas lepojas ar teju 350 gadus vecām priedēm. Bet, iestājoties vēsākam laikam, ikviens aicināts izmēģināt spēkus gan slidošanā, gan hokeja spēlē Majoru brīvdabas ledus hallē.

Izzini 19. gadsimta zvejnieku dzīvi!

Jūrmalas pilsētas Brīvdabas muzejs būs interesants galamērķis ne tikai tiem, kuri interesējas par zvejnieku dzīvi 19. gadsimtā. Tajā iespējams apskatīt arī enkuru un zvejas laivu kolekciju, piedalīties virvju vīšanas darbnīcā un apskatīti lielāko virvju kolekciju Latvijā.

Plašāka informācija par atpūtas iespējām Jūrmalā atrodama mājaslapā www.uzladesevi.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69282198sec.