Jūrmala aktīvi reklamēsies Zviedrijas reģionos

Jūrmalas pilsēta sāk aktīvu mārketingu Zviedrijas reģionos, lai palielinātu tūrisma plūsmu kūrortpilsētā no Zviedrijas. Jau 7. februārī Jūrmalas piedāvājums būs pārstāvēts  atsevišķā izstādē-darbseminārā ''Resemassan'' Linčēpingā, šogad plānota dalība tūrisma gadatirgos vēl divās šīs valsts pilsētās – Gēteborgā un Stokholmā.

Izstādes-darbsemināra ''Resemassan'' mērķauditorija ir Zviedrijas tūrisma aģenti un individuālie tūristi un ceļotāji. Jūrmala šajā izstādē piedalās pirmo reizi. Izstādes laikā plānota tikšanās ar Zviedrijas tūrisma uzņēmumiem un nozares žurnālistiem, savukārt individuālie ceļotgribētāji tiks iepazīstināti ar Jūrmalas piedāvājumu veselības, kultūras un darījumu tūrisma jomā. Jūrmalas stendā interesentiem tiks piedāvātas informatīvas tūrisma brošūras zviedru valodā ar jaunajiem piedāvājumiem.

Pēc Centrālās Statistikas pārvaldes datiem tūristu skaita pieaugums 2014. gada pirmajos deviņos mēnešos bija astoņi procenti. Tūristiem no Zviedrijas Jūrmala ir atpazīstams galamērķis. Viņi Baltijā lielāko kūrortpilsētu iecienījuši tās daudzveidīgo spa pakalpojumu, atpūtas iespēju un sniegto pakalpojumu kvalitātes dēļ. Dalība tūrisma izstādēs, gadatirgos un darbsemināros dod iespējas veidot jaunus kontaktus ar tūrisma nozares uzņēmumiem, lai veicinātu tūrisma plūsmas pieaugumu.

Dalību izstādē Linčēpingā Jūrmalas pilsētas dome plāno pieteikt Eiropas Savienības aktivitātē ''Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings", lai saņemtu atpakaļ līdzfinansējumu 70% apmērā no Eiropas Reģionālās attīstības fonda. Aktivitātes mērķis ir sekmēt Jūrmalas kūrorta atpazīstamību un tautsaimniecības attīstību, nodrošinot tūrisma nozares attīstību un tūristu skaita pieaugumu kūrortpilsētā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98947001sec.