Piesakies taku skrējienam «xTrail Jūrmala»

Šogad viens no sezonas pēdējiem taku skriešanas pasākumiem notiks Jūrmalā – 2015. gada 24. oktobrī Bulduru pludmalē startēs taku skrējiens xTrail Jūrmala, kur dažāda garuma distancēs varēs piedalīties gan iešus, gan skriešus, kā arī izmantojot nūjas un velosipēdus. Individuāli dalībnieki varēs piedalīties 8 un 18 kilometrus garās distancēs, taču 36 kilometru distance paredzēta DUO komandām, kur viens no dalībniekiem pārvietojas skriešus, bet otrs – ar velosipēdu.

Taku skrējiena mērķis ir iepazīstināt ar jaunām un interesantām skriešanas vietām Jūrmalas pilsētā un tās apkārtnē. Pasākums savu distanču dažādības dēļ ir pieejams visu dzimumu un vecumu sportot gribētājiem, kā arī aizraujošs Jūrmalā plaši pārstāvētiem aktīvā dzīvesveida piekritējiem - skrējējiem, nūjotājiem un velo braucējiem.  

Sacensības notiks 2015.gada 24.oktobrī ar startu un finišu Bulduru pludmalē pie Vienības prospekta. Trase vīsies cauri gar pludmali un kāpu zonu Buļļuciema virzienā un izmetīs loku cauri Sēņu kalna meža takām. Distances segums mainīsies no asfalta, bruģa, kā arī smiltīm, bet lielākoties jāpārvietojas būs pa zemes celiņiem un takām.  

Dalībniekiem skrējienā pieejamas 3 dažādas distances - DUO distance 36 kilometru garumā, 18km distance un 8km distance. DUO distanci dalībnieki vienlaicīgi veic divu cilvēku komandās, vienam dalībniekam pārvietojoties skriešus, bet otram – braucot uz velosipēda, abiem dalībniekiem pēc brīvas izvēles mainoties pozīcijām. Abiem dalībniekiem distancē jāpārvietojas redzamības robežās. Individuāliem dalībniekiem, ģimenēm un uzņēmumu komandām pieejamas distances 18 un 8 kilometru garumā, ko dalībnieki veic ar kājām – skrienot, soļojot vai nūjojot.

Laika limits DUO 36 kilometru un 18 kilometru distancei ir 5 stundas, bet 8 kilometru distancē – 3 stundas.  Lētāka pieteikšanās skrējienam ir līdz 4.oktobrim mājas lapā www.xtrail.lv. Sacensības atbalsta Jūrmalas pilsētas dome, Isostar, Vichy un 1188.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67311192sec.