Aicina iepazīt Jūrmalu Ziemassvētku foto orientēšanās spēlē

Ziemassvētku laiks ir brīdis, kad veltīt visu uzmanību kopā būšanai ar ģimeni un tuvākajiem, vienlaikus šajā skaistajā laikā meklējam iespējas iespēju paveikt kādu labu darbu un ziedot tiem, kuriem sirds siltums nepieciešams visvairāk.

Šogad ikvienam ir iespēja paveikt abus, piedaloties Ziemassvētku foto orientēšanās spēlē "Iepazīsti Jūrmalu!" 2015. gada 26.decembrī. Foto orientēšanās spēle ir ne tikai lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni, bet visi ienākumi no dalības maksām tiks ziedoti Jūrmalas sociālās aprūpes centram.

Ziemassvētku foto orientēšanās spēlē būs iespēja iepazīt Jūrmalas pilsētu no cita, neierasta skatupunkta. Spēlē var piedalīties ikviens interesents, un tajā būs izstrādāti trīs dažādu garumu ekskursiju maršruti, piemēroti katram izturības līmenim. Dalībniekiem būs jāatrod noteikts skaits kontrolpunktu Jūrmalas pilsētā, jāapmeklē foto objekti, jārisina mīklas un jāizpilda kontrolpunktu uzdevumi, lai iegūtu noteiktu skaitu "čiekura punktu".

Vieglākais maršruts "Dzintaru noslēpumi" ir jauka pastaiga 1-2 stundu garumā pa interesantākajām Jūrmalas apskates vietām, tas ir īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem.

"Jūrmalas piedzīvojums" būs lieliska izklaide draugiem, azartiskā cīņā 2-3 stundu garumā iepazīstot izklaidējošu maršrutu Jūrmalas pilsētā.

Izturīgākajiem ieplānots īpašais maršruts "Jūrmalas pilsētas medības", aptuveni 3-4 stundu garš izklaides piedzīvojums, kā ietvaros dalībniekiem būs jāsacenšas savā starpā, izveidojot stratēģiju un jāmeklē līdz pat 19 kontrolpunktiem Jūrmalas pilsētā, veicot izaicinājuma uzdevumus un, protams, sparīgi jākustina kājas.

Visi dalībnieki pēc finiša saņems skaistas piemiņas medaļas čiekura formā, veidotas pēc mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas individuālā dizaina. "Esam parūpējušies, lai kontrolpunkti būtu jautra izklaide un jauka piemiņa kopīgiem Ziemassvētkiem," stāsta pasākuma organizators Kaspars Tupiņš. "Negribam vēl atklāt visus pārsteigumus, bet varam pačukstēt, ka kontrolpunktos varēs tikt pie atraktīvām piemiņas dāvaniņām, uzzināt daudz jauna par pilsētu un satikt arī slavenus pilsētas viesus."

Foto orientēšanās spēlē var piedalīties gan individuāli, gan komandās - vienīgais nosacījums ir silti saģērbties! Fotoaparāts nav nepieciešams, jo foto fiksāciju kontrolpunktos veiks spēles organizatori.

Gan pilsētnieki, gan viesi tiks aicināti sajust Ziemassvētku garu Jūrmalas Mežaparkā, kur būs ne tikai foto orientēšanās spēles starts un finišs, bet arī visas dienas garumā skanēs mūzika, būs iespēja pačukstēt savu vēlēšanos Ziemassvētku vecītim un nofotografēt ar viņu kopīgu selfiju, izklaidēt bērnus apsildāmā LEGO bērnu pilsētiņā, satikt dažādus pasaku varoņus, baudīt karstvīnu un piedzīvot daudzas citas aktivitātes svētku gaisotnē.

Visi ienākumi no orientēšanās spēles dalības maksām tiks ziedoti Jūrmalas sociālās aprūpes centram. Par saziedoto summu sociālās aprūpes centrs iegādāsies "Drošības pogas" - pārnēsājamas signālpogas,  ar kuru palīdzību cilvēki gados vai ar veselības problēmām nepieciešamības gadījumā var ātri sazināties ar neatliekamās palīdzības dienestiem. Signālpogas paredzēts nēsāt līdzi ikdienā, un ļauj cilvēkiem dzīvot droši un neatkarīgi savās mājās, apzinoties, ka vajadzības gadījumā palīdzība ir viena pogas spiediena attālumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60399508sec.